Ontbijt adventskalender 2019

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe leuk zou het zijn als je dat moment kunt combineren met een adventskalender? Boxiland heeft het mogelijk gemaakt. Het bedrijf heeft dit jaar verschillende adventskalenders in zijn assortiment waaronder eentje die volledig vegan is en een Amerikaans snoep adventskalender, maar ook deze ontbijt adventskalender wilden we jullie niet onthouden. De kalender is gevuld met verschillende soorten ontbijtproducten.

Ontbijt adventskalender 2019

Met een goed ontbijt zorg je voor een goed begin van de dag, maar soms kan het moeilijk zijn om het juiste ontbijt te vinden. Ben jij iemand die vaak niet echt weet met wat je moet ontbijten? Dan is deze ontbijt adventskalender 2019 een leuke manier om daarachter te komen. De adventskalender is gevuld met verschillende ontbijtproducten. Daarbij is deze doos gevuld door mensen met een beperking die moeilijk aan het werk komen.

De inhoud van deze adventskalender is zeer gevarieerd. Zo kom je er bijvoorbeeld Nutella in tegen, maar ook producten als jam, thee en mueslirepen. Andere producten in de adventskalender zijn onder meer leverworst, hazelnoten, boter, koffie en chocolademelk. Heerlijke producten om je dag mee te beginnen en om tegelijkertijd op een leuke manier in de kerststemming te komen. Daarbij is goed rekening gehouden met een afwisseling van zoete en hartige ontbijtideeën.

Ontbijt adventskalender kopen

De ontbijt adventskalender 2019 is vanaf nu te koop via Amazon*. Wie de adventskalender nu alvast bestelt, krijgt hem sowieso in huis. De adventskalenders worden echter pas vanaf 18 oktober 2019 verstuurd. Daarmee heb je hem in ieder geval nog ruimschoots op tijd in huis.

Bekijk de ontbijt adventskalender 2019 op Amazon*

Leave a Comment