Only You adventskalender 2020

De Only You adventskalender 2020 is te koop. ICI Paris XL* is er ook dit jaar weer vroeg bij. De kalender ziet er ook dit jaar weer vrolijk uit. De make-up kalender is eenvoudig open te klappen en dicht te knopen door middel van een rood strikje.

Bekijk de Only You adventskalender 2020 op ICI PARIS XL*

Only You adventskalender 2020

De Only You adventskalender 2020 is een feit. Ieder jaar brengt het private label van ICI Paris XL* een eigen kalender op de markt met een eigen thema. Dit jaar is gekozen voor een adventskalender vol beautyproducten in het kader van Love At First Bite. Voor het uiterlijk van de kalender is gekozen voor schattige figuurtjes en raampjes waarachter het één en ander afspeelt.

Met deze kalender start je op 1 december met het aftellen naar Kerstmis. Vanaf die dag haal je iedere dag een exclusieve kerstverrassingen tevoorschijn. De inhoud van de kalender is ieder jaar zeer divers. Zo wordt onder meer gekozen voor kleine kerstige Limited Editions, maar ook make-up en accessoires uit het normale assortiment. Zodra de volledige inhoud van de adventskalender van dit jaar bekend is, vind je dat terug in dit artikel.

ICI Paris XL Adventskalender kopen

De Only You adventskalender 2020 is te koop bij ICI Paris XL*. De kalender kost normaal 27 euro, maar is nu te koop voor 25,19 euro. Wie de adventskalender vandaag bestelt, kan hem gratis thuisbezorgd verwachten en krijgt ook nog eens een gratis proefje cadeau. De kalender wordt binnen drie werkdagen geleverd in een gratis cadeauverpakking.

Bekijk de Only You adventskalender 2020 op ICI PARIS XL*

Leave a Comment