Oil & Vinegar adventskalender 2023

Voor echte fijnproevers is de Oil & Vinegar adventskalender 2023 verschenen. De winkel staat bekend om zijn hoge kwaliteit olijfolie, azijn en intense kruidenmixen. Laat juist dat hetgeen zijn wat je tegenkomt in deze Oil & Vinegar adventskalender.

Onder liefhebbers van eten is dit jaarlijks een zeer populaire adventskalender. Wil jij dit jaar dan ook aftellen met een speciale adventskalender? Dan raden we je zeker deze Oil & Vinegar adventskalender 2023 aan. Kopen kan vanaf september in de winkels van Oil & Vinegar en online. Wees er wel snel bij, want op=op.

Bekijk alle adventskalenders op bol.com*

Oil and Vinegar adventskalender 2023

De Oil and Vinegar adventskalender 2023 is gepresenteerd. Voor wie op zoek is naar een eten adventskalender, is dit er zeker ééntje om in de gaten te houden. Deze aftelkalender voor Kerstmis is namelijk gevuld met olie, azijnen en kruiden. Wie graag aan het koken is, wordt er ieder jaar dan ook erg gelukkig van.

Extra leuk is dat de 25 producten verstopt zitten in een feestelijke cadeaudoos. Daarop staat in sierlijke letters geschreven: ‘Happy Holidays’. In ieder driehoekje uit de doos zit een cadeautje verstopt. Naast echte bestsellers zijn dat ook een aantal nieuwe producten. Zo is het voor zowel nieuwe als al bestaande klanten leuk om met de adventskalender Oil and Vinegar af te tellen naar Kerstmis.

Adventskalender Oil and Vinegar 2023
Adventskalender Oil and Vinegar 2023

Inhoud adventskalender Oil and Vinegar

De inhoud van de adventskalender Oil and Vinegar bestaat ieder jaar uit een mix van heerlijke olijfolie, smaakvolle azijnen en intense kruiden. We willen nog niet de compleet inhoud van de Oil en Vinegar adventskalender verklappen, maar geven wel alvast een paar producten prijs.

Zo behoort tot de inhoud van de kerstkalender onder meer: Biologische extra vierge olijfolie (Blue), truffelpoeder, Dipper Rosmarino kruidenmix, pesto alla genovese. De Oil Vinegar adventskalender biedt je zo een unieke manier om kennis te maken met een deel van het assortiment. Als extra bevat de Oil en Vinegar adventskalender zelfs een verrassing voor op eerste kerstdag.

  • Maak kennis met verschillende soorten olijfolie van Oil & Vinegar met onder meer zwarte truffel, citroen en basilicum.
  • Geniet van verschillende smaken azijn met onder meer mango azijn, whisky azijn en Marc de Champagne azijn.
  • Maak kennis met verschillende dipsausen waaronder Patatas Bravas Dip en Aioli Dip.
  • Inclusief een heerlijke geurkaars met olijvenbloesem en mini nougat bar limoncello.
Oil and Vinegar aftellen Kerstmis
Oil and Vinegar aftellen Kerstmis

Mis de Oil and Vinegar adventskalender 2023 niet

Als eerste op de hoogte zijn als de Oil and Vinegar adventskalender van 2023 is aangekondigd? Meld je dan geheel gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg een e-mail zodra onder meer deze en andere adventskalenders in de verkoop zijn. Daarnaast houden we je op de hoogte van leuke winacties en de allerbeste kortingen.

* verplicht veld

Waar Oil en Vinegar adventskalender kopen?

Met welke adventskalender kun je nou beter aftellen naar Kerstmis dan met de Oil en Vinegar adventskalender? Bij Kerstmis hoort tenslotte lekker eten en dat komt met deze kalender zeker wel goed. De adventskalender wordt vanaf september verkocht in de winkels van Oil & Vinegar en op de officiële website. De prijs bedraagt 69,95 euro. Wees er wel snel bij, want vorig jaar was deze kalender binnen enkele weken volledig uitverkocht. Of ga voor dit leuke alternatief van Amazon* of deze van Historia die ook nog eens te personaliseren is.

Bekijk alle adventskalenders op bol.com*

Adventskalender Oil and Vinegar 2022
Adventskalender Oil and Vinegar 2022