Officiële Friends adventskalender 2021

De officiële Friends adventskalender 2021 is terug. Na het grote succes van de Friends kalender van vorig jaar, zijn de makers aan de slag gegaan met een gloednieuwe variant. Ben jij groot fan van van de Amerikaanse serie waarin het draait om Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross? Of ken jij iemand die nog altijd dol is op de reeks?

Dan hebben wij het perfecte cadeau gevonden. Amazon* heeft namelijk een exclusieve adventskalender in zijn assortiment met 25 leuke Friends-verrassingen. Wie de kalender nu alvast in de pre-order zet, kan ook nog eens rekenen op een mooie korting. De kalender is ook te koop via bol.com*.

Bekijk de Friends adventskalender op bol.com*

Inhoud Friends adventskalender

De Amerikaanse sitcom Friends is door vele fans in de harten gesloten. Ondanks dat de serie in 2004 eindigde, is de fanbase van Friends nog altijd groot. Reden genoeg voor Insight Editions, een bedrijf dat meer merchandise van Friends heeft gemaakt, om aan de slag te gaan met een officiële aftelkalenders. Met de adventskalender van Friends begin je op 1 december met het openen van een vakje. Wat je daarachter vindt, is een verrassing, souvenir of cadeau in het Friends-thema.

Dat kan verschillen van een ornament tot aan een recept en van een button tot aan een paperclip. Allemaal leuke items die je doen terugdenken aan de beste momenten uit de serie. De inhoud is overigens totaal anders dan de inhoud van de kalender van vorig jaar, al kun je wel opnieuw rekenen op dezelfde nostalgie.

Friends adventskalender 2021 kopen

De Friends adventskalender 2021 is bij Amazon* te koop. Vorig jaar groeide de kalender binnen no time uit tot een ware bestseller en wij sluiten niet uit dat hij opnieuw razendsnel uitverkocht raakt. Helemaal omdat in dit jaar ook nog eens de langverwachte Friends reünie is verschenen. De kalender is vanaf nu dan ook te pre-orderen. Voor wie koop jij dit jaar de Friends adventskalender 2021?

Bekijk de Friends adventskalender op Amazon*

Friends adventskalender 2021

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!