NYX make-up adventskalender 2019

De NYX make-up adventskalender 2019 is bekend. Het is dit jaar niet een adventskalender, maar er zijn er zelfs twee beauty adventskalenders beschikbaar gekomen. Met de ene adventskalender begin je pas op 26 december met het openen van vakjes, terwijl de andere adventskalender op 1 december begint. De inhoud van de adventskalender is een om naar uit te kijken. Zo zitten beide adventskalenders vol make-up producten waarmee je op een fijne manier af kunt tellen naar Kerstmis. Zo kun je in aanloop naar de feestdagen alvast experimenteren met je look en zie je er op Kerstmis perfect uit.

NYX make-up adventskalender 2019

De NYX make-up adventskalender 2019 heeft een disco thema meegekregen. In de 12-dagen adventskalender van NYX zitten dit jaar alleen producten voor de lippen. Denk aan verschillende kleuren en soorten lipsticks en lippenbalsem voor goed verzorgde lippen. Al deze producten zijn in hun gewone formaat. Op die manier kun je niet alleen nieuwe producten uittesten, maar ook direct jouw collectie make-up flink uitbreiden. Deze 12-dagen adventskalender is bedoeld om mee te beginnen op Tweede Kerstdag om zo af te tellen tot Driekoningen. Daarmee is deze kalender een uiterst geschikt Kerst-cadeau.

De andere adventskalender die NYX dit jaar te koop heeft is er een waarmee je begint op 1 december. Vanaf die datum open je iedere dag een vakje waarna je het laatste deurtje kunt openen op kerstavond. Net als in de 12-dagen adventskalender vind je ook in deze adventskalender enkel en alleen full-sized producten. De inhoud van deze doos is alleen veel gevarieerder dan bij de kleine kalender. Kun je in de twaalf dagen kalender slechts rekenen op lipproducten, vind je in deze kalender naast producten voor de lippen ook producten voor de ogen en het gezicht. Denk aan concealer, mascara, eyeliner en nog veel meer. Deze grote box heeft een waarde van meer dan 200 euro.

NYX adventskalender kopen

De 12-dagen adventskalender is te koop bij lookfantastic*, terwijl de 24-dagen adventskalender van NYX te bestellen is bij Lookfantastic*. De adventskalender voor lippen wordt verkocht voor een bedrag van 34,95 euro. De 24-dagen adventskalender gaat over de digitale toonbank voor nu slechts 46,95 euro en heeft een waarde van meer dan 200 euro.

Opmerking: Wie deze adventskalender nu koopt bij Lookfantastic, betaalt slechts 46,95 euro. Daarmee krijg je maar liefst twintig procent korting op de normale prijs.

Bekijk de 12-dagen adventskalender op lookfantastic*

Bekijk de 24-dagen adventskalender op Lookfantastic*