Nostalgie: Adventskalender met snoep van vroeger

Een adventskalender gevuld met snoep van vroeger, klinkt dat niet geweldig? Boxiland heeft deze adventskalender mogelijk gemaakt. Ken jij iemand die geboren is in de jaren ’80 of de jaren ’90? Dan heb jij dé perfecte adventskalender van dit jaar gevonden. Deze adventskalender is namelijk gevuld met snoep van vroeger. Denk aan de Crazy Dips en de snoepsieraden van vroeger. Daarmee is het een perfecte adventskalender om dit jaar cadeau te doen en te krijgen.

Adventskalender met snoep van vroeger

Tegenwoordig kun je het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van. Maar sommige adventskalenders steken wat ons betreft met kop en schouders boven andere adventskalenders uit. Neem bijvoorbeeld deze nostalgische adventskalender gevuld met snoep van vroeger. Iedereen die geboren is in de jaren ’80, ’90 en zelfs de zero’s kan zich dit snoep nog wel herinneren. Met deze kalender kun je dan ook echt weer even terugkeren naar jouw jeugdjaren.

Wat ons betreft is deze adventskalender van Boxiland één van de leukste adventskalenders die je dit jaar kunt gebruiken om mee af te tellen naar de feestdagen. Achter iedere vakje zit namelijk een jeugdherinnering verstopt. We willen niet alles verklappen wat je in deze adventskalender tegen komt, maar een paar spoilers geven we je wel. Zo zul je onder meer verrast worden door Chupa Chups Melody Pops, schelpensnoepjes, snoepsieraden en nog heel wat anders lekkers. Daarbij zijn deze adventskalenders ook nog eens met de hand gevuld door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt.

Adventskalender met snoep kopen

De adventskalender met snoep is afkomstig van Boxiland, dat ook verantwoordelijk is voor onder meer een Amerikaans snoep adventskalender. De adventskalender is exclusief te koop via Amazon*. Wie de adventskalender bestelt, kan rekenen op gratis bezorging naar Nederland en België. Wat is jouw favoriete snoepgoed uit deze adventskalender met snoep van vroeger?

Bekijk de adventskalender met snoep van vroeger op Amazon*

Leave a Comment