NIVEA adventskalender voor mannen DIY 2021

Dit jaar verschijnt ook de NIVEA adventskalender voor mannen DIY. Ieder jaar maken we kennis met een NIVEA adventskalender die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, maar nu kunnen we ook aan de slag met een NIVEA adventskalender die uitsluitend geschikt is voor mannen. De NIVEA Men adventskalender zet je zelf in elkaar met de meegeleverde cadeauzakjes en stickervellen. De inhoud bestaat dan ook uit 24 NIVEA producten en de zakjes en stickers om er een echte adventskalender mee te maken. Zo maak je de kalender toch nog persoonlijk. Hieronder lees je alles over de NIVEA adventskalender voor mannen 2021.

Bekijk de NIVEA adventskalender op Amazon*

NIVEA adventskalender Men

Wil jij jouw man, vriend of vader dit jaar ook verrassen met een adventskalender? Dan is deze NIVEA Men adventskalender 2021 een aanrader. NIVEA pakt het met deze kalender net een beetje anders aan dan we van veel andere kalenders gewend zijn. Waar je vaak een kant en klare kalender aanschaft, mag je deze NIVEA adventskalender voor mannen zelf nog in elkaar zetten. Om het je een klein beetje makkelijker te maken, krijg je cadeauzakjes en stickervellen meegeleverd.

Door de kalender zelf nog in elkaar te zetten, kun je hem net wat persoonlijker maken dan wanneer je een kant en klare kalender koopt. Zo zou je er zelfs voor kunnen kiezen om in ieder zakje nog een extra lief berichtje te stoppen. De NIVEA Men adventskalender 2021 bestaat uit in totaal 24 producten afkomstig uit de lijnen: Nivea Men, Nivea en Labello. Tot de inhoud behoren onder meer deodorant, body lotion, shampoo en crème. Daarnaast kun je ook rekenen op een zelfmassage bal en een kleine toilettas. In het kort is de inhoud als volgt:

  • Diverse producten uit de NIVEA Men, NIVEA en Labello met deodorant, haargel, douchegel, gezichtscrème, after-shave balsem, shampoo en body lotion.
  • Inclusief een zelfmassage bal en een kleine toilettas.
  • Cadeauzakjes en stickervellen meegeleverd.

NIVEA adventskalender voor mannen DIY 2021

De NIVEA adventskalender voor mannen DIY 2021 bestel je nu meteen bij Amazon*. De kalenders zijn doorgaans erg populair. Wil jij er dan ook zeker van zijn dat jij dit jaar met de NIVEA adventskalender voor mannen kan aftellen naar de feestdagen, wacht dan niet te lang met bestellen. Zet jij dit jaar jouw eigen NIVEA adventskalender voor mannen 2021 in elkaar?

Bekijk de NIVEA adventskalender op Amazon*

NIVEA adventskalender mannen inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!