Neuhaus pop-up adventskalender met bonbons

De Neuhaus pop-up adventskalender is één van de leukste adventskalenders die je dit jaar kunt halen gevuld met heerlijke bonbons. Deze adventskalender ademt luxe en maakt het aftellen naar Kerstmis net een beetje leuker. Gevuld met 25 overheerlijke chocolade bonbons kun je met deze 3D pop-up adventskalender op een lekkere en leuke manier aftellen naar Kerstmis. Daarbij staat hij ook nog eens prachtig in je huis en kun je hem prima gebruiken als kerstdecoratie.

Neuhaus pop-up adventskalender

De Neuhaus pop-up adventskalender is één van de mooiste adventskalenders die je dit jaar in huis kunt halen. Voor de adventskalender is gekozen voor de kleuren rood en goud en dat geeft hem gelijk een luxe uitstraling. Het is de bedoeling dat je op 1 december begint met het omhoog klappen van een versiering. Uiteindelijk zet je op 25 december de kerstboom omhoog en heb je een prachtige kerstscene gecreëerd. Deze adventskalender wordt dan ook overduidelijk met de dag leuker.

Maar dat is niet alles… Want naast dat deze adventskalender als pop-up adventskalender fungeert zitten er ook nog eens 25 verschillende soorten bonbons in. Al die bonbons zijn afkomstig van de Belgische producent Neuhaus die bekendstaat om zijn pralines en chocolade. Je bent er dan ook zeker van dat alleen de allerbeste kwaliteit bonbons in deze kalender verstopt zitten.

Bonbons adventskalender kopen

De Neuhaus pop-up adventskalender gevuld met bonbons is te bestellen bij Amazon*. Alhoewel de webgigant nog geen website heeft in Nederland, is hij via de Duitse versie wel gewoon te bestellen. De adventskalender wordt kosteloos bezorgd in onder meer Nederland en België.

Bekijk de Neuhaus pop-up adventskalender op Amazon*

Leave a Comment