Neuhaus adventskalender 2021

De Neuhaus adventskalender 2021 is eindelijk hier. De Neuhaus pop-up adventskalender is één van de leukste en meest luxe chocolade adventskalenders die je dit jaar kunt halen gevuld met heerlijke bonbons. Deze adventskalender ademt luxe en maakt het aftellen naar Kerstmis net een beetje leuker. Gevuld met 25 overheerlijke chocolade bonbons kun je met deze 3D pop-up adventskalender op een lekkere en leuke manier aftellen naar Kerstmis. Daarbij staat hij ook nog eens prachtig in je huis en kun je hem prima gebruiken als kerstdecoratie. Wie een Neuhaus kalender aanschaft, draagt daarnaast ook nog eens bij aan Make-a-Wish.

Bekijk de Neuhaus pop-up adventskalender op de Bijenkorf*

Neuhaus pop-up adventskalender

De Neuhaus pop-up adventskalender is één van de mooiste adventskalenders die je dit jaar in huis kunt halen. Voor de adventskalender is gekozen voor de kleuren rood en goud en dat geeft hem gelijk een luxe uitstraling. Het is de bedoeling dat je op 1 december begint met het omhoog klappen van een versiering. Uiteindelijk zet je op 25 december de kerstboom omhoog en heb je een prachtige kerstscene gecreëerd. Deze adventskalender wordt dan ook overduidelijk met de dag leuker.

Maar dat is niet alles… Want naast dat deze adventskalender als pop-up adventskalender fungeert zitten er ook nog eens 25 verschillende soorten bonbons in. Al die bonbons zijn afkomstig van de Belgische producent Neuhaus die bekendstaat om zijn pralines en chocolade. Je bent er dan ook zeker van dat alleen de allerbeste kwaliteit bonbons in deze kalender verstopt zitten. Dit jaar lever je met de aanschaf van de Neuhaus adventskalender 2021 ook nog eens een bijdrage aan Make-a-Wish. Voor iedere verkochte kalender wordt een deel gedoneerd aan het goede doel. Op die manier wil Neuhaus de feestdagen voor zieke kinderen extra speciaal maken.

Bonbons adventskalender kopen

De Neuhaus adventskalender 2021 bestel je nu eenvoudig via de Bijenkorf. De adventskalender wordt verkocht voor de prijs van 56,95 euro. Wie de kalender bestelt op werkdagen, kan hem de volgende dag in huis verwachten. Daarbij kun je uiteraard rekenen op gratis thuisbezorging. Naast de pop up adventskalender heeft Neuhaus dit jaar ook een classic adventskalender op de markt gebracht. Deze kalender bestel je voor 29,95 euro bij de Bijenkorf. Kies jij dit jaar voor een Neuhaus adventskalender 2021?

Bekijk de Neuhaus pop-up adventskalender op de Bijenkorf*

Neuhaus Classic adventskalender 2021

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!