Mymuesli adventskalender 2021

De mymuesli adventskalender 2021 is dé ontbijt adventskalender van dit jaar. Ben jij dol op muesli en wil jij de feestdagen leuker maken door met een heerlijke muesli adventskalender af te tellen naar de feestdagen? Dan raden we je graag een van de adventskalenders van mymuesli aan. Het bedrijf staat al langer bekend om zijn muesli en ook de adventskalenders doen het ieder jaar goed.

Dit jaar zijn er vier verschillende varianten uitgebracht: Premium, Deluxe, Porridge en muesli. Deze kalenders zijn gevuld met verschillende biologische ontbijtproducten met onder meer muesli, chocs, balls en handige accessoires. Bestellen kan via mymuesli. Alle kalenders die vóór vrijdag 26 november worden besteld, zullen op tijd in huis zijn voor 1 december. Kies jij dit jaar voor één van de vier mymuesli adventskalenders 2021?

➡ Bestel de adventskalenders in de pre-order met kortingen tot wel 30 euro.

mymuesli adventskalender korting

Premium mymuesli adventskalender 2021

De mymuesli Premium adventskalender is dit jaar onze favoriete ontbijt adventskalender. Extra leuk aan deze adventskalender is dat mymuesli er alles aan heeft gedaan om met deze kalender jouw advent nóg lekkerder te maken. Dat heeft het bedrijf bereikt door de muesli adventskalender te vullen met een aantal muesli's, porridges, chocs, nut butter balls en zelfs thee. Daarnaast staat er op kerstavond nog eens een traditionele extra verrassing te wachten. Deze 100% vegan adventskalender is dan ook een feestje om uit te pakken en dat kun je in aanloop naar de feestdagen wel gebruiken. De doos van de kalender is 40x40x40 centimeter en bevat één grote muesli beker en tien exclusieve 2Go varianten. Je bestelt de premium adventskalender nu voor de prijs van 64,90 euro bij mymuesli, maar wees er snel bij. De 15 euro korting geldt namelijk alleen tijdens de pre-order.

 • Premium mymuesli adventskalender met 3D doos met daarin 24 deurtjes
 • Gevuld met onder andere muesli, porridge, chocs en thee
 • 100% vegan adventskalender
 • Inclusief grote muesli koker en tien exclusieve 2Go varianten
 • Besteld voor 26 november betekent op tijd in huis!
Mymuesli premium adventskalender korting

mymuesli adventskalenders 2021

Naast de hierboven genoemde mymuesli adventskalender, verkoopt het bedrijf ook nog verschillende andere muesli adventskalenders. Zo zijn ook de muesli, porridge en deluxe adventskalender populair. Door gebruik te maken van de pre-order korting, kun je ook deze adventskalenders nu voor een leuke prijs in huis halen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de mymuesli adventskalenders 2021.

Deluxe mymuesli adventskalender 2021

De Deluxe adventskalender straalt zoals de naam al zegt luxe uit. De doos is 40x40x40 centimeter en toont verschillende huisjes en hoe de bewoners daar in de sneeuw kerst vieren. Het belangrijkste is echter de inhoud van deze deluxe adventskalender. De kalender bevat verschillende muesli's, porridges, chocs, repen, toppings, biologische bladthee en zelfs fruitige smoothie bowls. Alles om op een lekkere manier af te tellen naar de feestdagen. Als extra verrassing vind je in deze adventskalender ook nog eens drie luxe accessoires. Met onder meer een thermobeker en een 2GO beker. Je bestelt deze adventskalender nu voor 129,90 euro in plaats van 159,90.

mymuesli adventskalender korting

mymuesli Porridge adventskalender 2021

De Porridge adventskalender is dé adventskalender voor wie dol is op porridge alias havermoutpap. In deze adventskalender vind je in totaal 24 biologische porridges in achttien verschillende smaken. We gaan je nog niet alle smaken verklappen, maar kunnen in ieder geval alvast zeggen dat het varieert van klassieke kerstsmaken tot geïnspireerde desserts. Alle smaken vind je terug in een handige 2-go beker waardoor je alleen melk hoeft toe te voegen, hem even in de magnetron zet en er meteen van kunt genieten. Je bestelt hem nu voor 39,90 euro.

mymuesli porridge adventskalender korting

mymuesli 2Go adventskalender 2021

De mymuesli 2go adventskalender beschikt over 24 verschillende mymuesli2Go smaken die opnieuw allemaal biologisch zijn. Extra leuk is dat je in deze adventskalender dertien exclusieve soorten vindt die buiten deze adventskalender nergens te koop zijn. De smaken variëren van knapperig tot fruitig. Je bestelt deze mymuesli adventskalender nu voor 49,90 in plaats van de prijs van 59,90 euro. Ook kun je rekenen op gratis verzending.

mymuesli porridge adventskalender korting

Muesli adventskalender 2021

Deluxe

Deluxe adventskalender

 • Luxe adventskalender met ontbijtproducten
 • Met exclusieve producten zoals muesli en chocolade
 • Inclusief thermobeker en 2Go beker
 • Nu in plaats van 159,90 voor 129,90 euro
mymuesli adventskalender korting
Porridge

Porridge adventskalender

 • Porridge adventskalender gevuld met havermoutpap
 • Met 24 biologische porridges in 18 verschillende smaken
 • Voor deze kalender exclusief als 2Go
 • Nu in plaats van 49,90 voor 39,90
mymuesli porridge adventskalender korting
Muesli 2GO

Muesli 2Go adventskalender

 • 2Go muesli adventskalender met 24 verschillende smaken
 • Dertien exclusieve smaken die nergens anders te koop zijn
 • Variatie tussen knapperig, fruitig en chocoladeachtig
 • Nu in plaats van 59,90 voor 49,90
mymuesli porridge adventskalender korting

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!