Mymuesli adventskalender 2019: Deluxe, Mymuesli2Go en Porridge

Mymuesli is in 2019 terug met vier adventskalenders. Dit jaar kun je aan de slag met een Deluxe adventskalender, de Mymuesli2go voor onderweg, een adventskalender vol Porridge en ééntje met mueslirepen. Een ding is zeker, met deze adventskalender zorg je ook in aanloop naar de feestdagen voor een heerlijk ontbijt. In alle adventskalenders zitten 24 verwenmomentjes verstopt.

Mymuesli Deluxe adventskalender 2019

De allereerste nieuwe Mymuesli adventskalender van 2019 is de Deluxe adventskalender. Voor deze prachtige adventskalender is gekozen voor een luxueuze uitstraling. Met de rode kleur en de schattige motiefjes op de doos, krijg je direct een goed gevoel in aanloop naar de feestdagen. Waar het echter vooral om draait, is de inhoud van deze adventskalender.

In de Mymuesli Deluxe kalender zitten 24 verrassingsmomentjes verstopt. Met deze adventskalender tel je met een heerlijk ontbijt af naar de feestdagen. Zo vind je onder meer unieke mueslirepen, heerlijke muesli, limited edition-varianten Porridge, hemelse chocs en geurige biologische bladthee in deze kalender. Daarbij belooft het bedrijf achter de adventskalender dat we mogen rekenen op 100% biologische kwaliteit.

Mymuesli Deluxe kopen

De Mymuesli adventskalender is vanaf nu te bestellen op de officiële website van het bedrijf. De adventskalender kost 129,90 euro en heeft een waarde van meer dan 150 euro. De adventskalender wordt vanaf begin oktober gratis verzonden. Zo is hij mooi op tijd in huis voor de feestdagen.

Mymuesli Deluxe adventskalender 2019

Mymuesli2Go adventskalender

Voor de tweede nieuwe adventskalender heeft Mymuesli gekozen voor een prachtig groen design met gouden elementen. Deze prachtige adventskalender is gevuld met liefst 24 verschillende Muesli varianten. Negen verrassingen die je in deze kalender vindt, zijn zelfs speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Achter de deurtjes vind je sowieso fruitige, knapperige cholade en feestlijke smaken. Een kleine spoiler is alvast dat je bijvoorbeeld een Strawberry Cheesecake Muesli aan zult treffen.

Mymuesli2Go kopen

De Mymuesli2Go adventskalender is per direct te koop op de officiële website van Mymuesli. De adventskalender gaat over de digitale toonbank voor een bedrag van 49,90 euro. Vanaf begin oktober wordt dit prachtige cadeau verstuurd. Vanaf een bedrag van 40 euro betaal je geen verzendkosten.

Mymuesli2go adventskalender 2019

Mymuesli Porridge adventskalender


Mymuesli is dit jaar ook weer terug met een gloednieuwe Porridge adventskalender. Deze adventskalender bestaat uit 24 bakjes Porridge. In de adventskalender kom je twaalf verschillende smaken tegen. Denk daarbij aan Pruim-Appel-Kanaal, Gebrande-Amandel-Kers en Mango-Granaatappel. Daarnaast zitten ze ook nog eens in handige meeneembakjes, waardoor je dit bijvoorbeeld ook op kantoor kunt eten. Voor het uiterlijk van deze adventskalender is gekozen voor de kleur blauw met motiefjes van sneeuwvlokjes en besneeuwde bergen.

Porridge adventskalender kopen

De Mymuesli Porridge adventskalender van 2019 is vanaf nu te koop op de officiële website van het bedrijf. De adventskalender kost 39,90 euro en is daarmee de goedkoopste kalender van Mymuesli van dit jaar. De verzendkosten van deze box bedragen 3,90 euro. Vanaf begin oktober worden de Porridge adventskalenders verstuurd.

Mymuesli Porridge adventskalender 2019

Mymuesli Mueslireep adventskalender

De laatste, maar zeker niet de minst interessante adventskalender van dit jaar, is een adventskalender gevuld met lekkere mueslirepen. Deze adventskalender is een stuk kleiner en heeft een wit design met figuurtjes meegekregen, maar is zeker ook een interessante optie. In de witte doos vind je achter ieder deurtje een heerlijke mueslireep. In totaal vind je in deze adventskalender 24 mueslirepen, waarvan negen verschillende smaken. Wat is jouw favoriet? De Berry Coconutchoc, Superfruit of ga je toch liever voor Paleo Raw Cacao?

Mueslireep adventskalender kopen

De adventskalender vol mueslirepen is inmiddels al vooruit te bestellen op de website van Mymuesli. De kalender gaat voor 49,90 euro en gratis verzenden over de toonbank. Vanaf begin oktober worden de adventskalenders verstuurd.

Mymuesli Mueslireep adventskalender 2019

Leave a Comment