My Little Pony adventskalender voor meisjes

De My Little Pony adventskalender is het perfecte cadeau voor meisjes. Kerstmis komt inmiddels wel heel dichtbij. Al op 1 december beginnen we met het aftellen naar de feestdagen en wat is er nou leuker dan aftellen naar Kerstmis met een leuke adventskalender. Heb jij voor jouw dochtertje dit jaar nog geen adventskalender in huis gehaald? Dan hebben wij de perfecte adventskalender gevonden. Wat dacht je namelijk van deze My Little Pony adventskalender van Sambro.

My Little Pony adventskalender

De My Little Pony adventskalender is wat ons betreft dit jaar één van de leukste adventskalenders die je voor meisjes in huis kunt halen. De meeste meisjes zijn dol op deze uiterst sierrijke pony’s. Met deze leuke kalender kunnen ze dan ook op een leuke manier aftellen naar de kerstdagen.

Deze adventskalender van Sambro is gevuld met 24 leuke cadeautjes. In totaal vind je vijf verschillende My Little Pony’s in de adventskalender, maar ook leuke extra’s zoals stempels en gummetjes. Allemaal leuke artikelen waarmee jouw dochtertje straks kan uitblinken op school en waarmee de spanning in aanloop naar de feestdagen iets wordt afgenomen.

My Little Pony adventskalender kopen

De My Little Pony adventskalender is te koop bij bol.com. De kalender gaat over de digitale toonbank voor een bedrag van 21,95 euro. De adventskalender wordt gratis thuisbezorgd. Wie de kalender vandaag nog bestelt, kan sowieso op 1 december beginnen met het openmaken van vakjes.

Bekijk de My Little Pony adventskalender op bol.com

Leave a Comment