Monster High Mega Bloks adventskalender kopen

Tel de dagen af naar de favoriete vakantie van je kleintje met deze feestelijke en leuke Mega Bloks Monster High adventskalender met Frankie Stein, Clawdeen Wolf en Draculaura. Met het openen van de luikjes wordt de set steeds uitgebreider en kunnen kinderen hun eigen Monster High verhaal verzinnen. Leuk voor urenlang speelplezier

Monster High Mega Bloks adventskalender

Open elke dag een ander deurtje om diverse Monster High-verrassingen te ontdekken. Denk hierbij aan verschillende minifiguren en leuke accessoires. Deze spookachtige adventskalender van Monster High is ideaal voor kinderen van 6 jaar en ouder. Open alle deurtjes en ontdek alle verrassingen. Combineer ze met andere Mega Bloks Monster High-speelsets om je eigen freaky wereld te bouwen!

Is jouw kind er klaar voor om de verhalen van Monster High na te spelen? Net als in de serie zorgt deze adventskalender voor het perfecte toneel om te griezelen en vreemde verhaallijnen te maken. Met de inhoud van deze adventskalender moet dat ook zeker gaan lukken.

Monster High Mega Bloks adventskalender kopen

Wil jij je zoon of dochter extra verwennen? Dan is deze Monster High adventskalender van Mega Bloks hier ideaal voor. Wil jij hem cadeau geven? Bestel hem dan nu alvast op tijd bij Amazon.de*.

Bekijk de Monster High Mega Bloks adventskalender op Amazon*

Monster High Mega Bloks Adventskalender inhoud

Monster High Bloks adventskalender inhoud

Leave a Comment