M&M’s & Friends adventskalender

0
M&M's & Friends adventskalender 2019

De M&M’s & Friends adventskalender is een kalender waar wij op gewacht hebben. De meeste chocolade adventskalenders in de winkel zien er vaak lekkerder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Dat is bij deze M&M’s & Friends adventskalender echter niet het geval. In deze kalender vind je de lekkerste chocolade van niet alleen M&M’s, maar ook andere merken. Daarbij kun je deze kalender gewoon online bestellen en thuis bezorgd krijgen. Zo hoef jij voor jouw adventskalender niet eens de deur uit.

M&M’s & Friends adventskalender

M&M’s is een van de meest bekende merken als het aankomt op chocolade. Voor deze adventskalender is echter samengewerkt met andere partijen. Daardoor is deze adventskalender niet alleen gevuld met de chocoladezakjes van M&M’s, maar kun je ook repen van Mars, Snickers en Milky Way vinden.

Met deze chocolade adventskalender kun je op een leuke manier aftellen naar Kerstmis. De complete inhoud ziet er als volgt uit: 3x chocoladesnoepjes Mars, 3x chocoladesnoepjes Snickers, 2x chocoladesnoepjes Twix en 2x chocoladesnoepjes Bounty. Daarnaast zijn er ook acht chocoladerepen in de adventskalender verstopt. Het gaat om repen van Milky Way, Mars, Snickers en Bounty. Het meest belangrijke zijn echter misschien wel de 4 gele zakjes M&M’s (peanut) en de 2 bruine zakjes M&M’s (chocolade).

Chocolade adventskalender kopen

De M&M’s chocolade adventskalender is al te koop. Je kunt hem onder meer bestellen bij Amazon*. Wie de adventskalender bij de webgigant bestelt, kan hem razendsnel in huis verwachten. Ga jij voor de Milka adventskalender, de Kinder adventskalender of voor deze M&M’s & Friends adventskalender.

Bekijk de M&M’s & Friends adventskalender op Amazon*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here