Minecraft adventskalender 2021

Minecraft adventskalender 2021 kopen? Dit jaar is er ook voor het eerst een Minecraft adventskalender beschikbaar die in Nederland en België te bestellen is. De Minecraft adventskalender bevat alleen maar items die volledig in het thema zijn van Mineraft. De kalender is gevuld met 24 leuke verrassingen. In dit artikel vertellen we je alles over de inhoud, prijs en beschikbaarheid van de Minecraft adventskalender 2021.

Bekijk de Minecraft adventskalender op Amazon*

Minecraft adventskalender 2021

Minecraft is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de favoriete games onder kinderen. De zogenaamde sandbox-game wordt door veel kinderen gespeeld en ook merchandise rondom de game is populair. De Minecraft adventskalender is dan ook de perfecte adventskalender voor kinderen. Kinderen kunnen op 1 december starten met het openen van een vakje. Iedere dag halen ze vervolgens een Minecraft verrassing tevoorschijn. In totaal zitten er 24 verrassingen in de adventskalender verstopt. Het laatste cadeautje wordt dan ook op kerstavond uitgepakt.

De officiële Minecraft adventskalender 2021 beschikt over verschillende leuke items. Zo bestaat de inhoud uit notebooks, balpennen, potloden, sticker-vellen, sleutelhangers, liniaal, metalen badges, markeerstiften en nog veel meer. Extra leuk is dat de meeste items uit de adventskalender meteen gebruikt kunnen worden op school.

Minecraft adventskalender kopen

Wil jij deze Minecraft adventskalender graag kopen? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten. De kalender wordt namelijk in een gelimiteerde uitgave uitgebracht. De Minecraft adventskalender is nu te koop via Amazon*. Wie de kalender daar bestelt, hoeft geen verzendkosten te betalen. Daarnaast heb je hem ook nog eens binnen een paar dagen in huis. Ben je een grotere fan van figuurtjes? Dan kun je ook kiezen voor deze Minecraft Figure adventskalender op Amazon*. Voor wie koop jij deze leuke Minecraft adventskalender 2021?

Bekijk de Minecraft adventskalender op Amazon*

Inhoud Minecraft adventskalender 2021

Minecraft adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!