Milka adventskalender 2019: Heerlijke chocolade adventskalender

0
Milka adventskalender 2019

Milka chocolade is één van de lekkerste chocolades die er wat ons betreft is en de Milka adventskalender 2019 is dan ook een waar geschenk. Het chocolademerk ligt inmiddels in de winkels met heel wat verschillende repen, maar met deze kun je op een leuke manier kennismaken met de verschillende smaken. Alhoewel je niet van deze adventskalender hoeft te verwachten dat er repen in zitten, maak je wel kennis met de smaken van Milka.

Milka adventskalender 2019

De Milka adventskalender 2019 is gelanceerd. Geschikte voor groot en klein: voor volwassenen én kinderen is dit misschien wel één van onze favoriete chocolade adventskalenders van dit jaar. In de adventskalender zitten 24 heerlijke chocoladecadeautjes verstopt om op een lekkere manier af te tellen naar Kerstmis. Zoals we al schreven hoef je van deze adventskalender niet te verwachten dat er chocolade repen in zitten, maar wat mag je dan wel verwachten?

Om te beginnen zitten achter twee deurtjes een kerstman verstopt van 15 gram met de smaak alpenmelk. Daarnaast zitten in nog vijf andere deurtjes dezelfde kerstman, maar dan van 8,5 gram. Ook vind je drie vrienden van de kerstman van 12 gram. Achter de andere overgebleven deurtjes vind je vier keer een Milka alpenmelk balletje, vier keer een hazelnoot balletje, drie keer een Milka Oreo balletje en drie keer een Milka Daim balletje.

Milka adventskalender kopen

De Milka adventskalender is te koop via Amazon*. De Duitstalige tak van de webgigant verzendt de adventskalenders ook naar Nederland. De kalender is nog niet officieel verschenen, maar wordt direct verzonden zodra hij verkrijgbaar is. Voor een bedrag onder de tien euro is dit één van onze favoriete chocolade adventskalenders van dit jaar.

Bekijk de Milka adventskalender op Amazon*

Inhoud Milka adventskalender
Milka adventskalender 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here