Merry Beermas: dé bier adventskalender van 2021

Elk jaar weer komt er een ruim aanbod aan adventskalenders op de markt. Zoveel zelfs dat het soms moeilijk kiezen is. Of je nou een adventskalender aan jezelf cadeau wilt geven of aan iemand van je familie of vrienden, het is voor veel mensen een leuk cadeau want een adventskalender is the gift that keeps on giving. Elke dag heb je weer een leuke nieuwe verrassing en dat maakt de aanloop naar kerst nog veel leuker. Er zijn tegenwoordig verschillende adventskalenders van Lego met diverse leuke thema’s maar je hebt ook adventskalenders met make-up erin of geurkaarsen. Maar voor de echte bier liefhebber in jouw leven bestaat er zoiets als een bier adventskalender en de leukste daarvan is toch wel de Merry Beermas bier adventskalender van Craft Only. Bekijk ook de Craft Only adventskalender 2022.

Merry Beermas

Deze super leuke adventskalender bevat maar liefst 24 verschillende soorten speciaal biertjes. Elke dag maak je het bijpassende deurtje open en vind je daar achter een nieuw fris biertje om uit te proberen. Dit is dus een super leuk cadeau voor die ene bierkenner in jou leven of juist ook leuk voor iemand die nog niet zoveel weet van bieren. Er zit namelijk een breed assortiment aan bieren in de kalender, van IPA’s tot witbieren en ga zo maar door. Zo kan je lekker de hele Decembermaand proeven en genieten van de mooiste speciaal biertjes uit Nederland en België.

De Merry Beermas adventskalender is zorgvuldig samengesteld door een team enthousiaste bierliefhebber en die bieren zijn vooral ambachtelijk gebrouwen door kleine brouwerijen zoals bijvoorbeeld Bird Brewery, Nevel, HOOP, Rabauw en Lowlander. Zo support je dus ook nog eens de kleine ondernemers op een erg lekkere manier. Je bent in ieder geval verzekerd van kwaliteit want de bier experts kiezen natuurlijk niet zomaar wat biertjes. De inhoud is vanzelfsprekend een verrassing en dat zal ongetwijfeld wat nieuwsgierigheid bij je naar boven roepen en daar is natuurlijk maar een oplossing voor.

Bestel hieronder de Merry Beermas adventskalender:

Bier adventskalender

Het ultieme kerstcadeau

Je hoeft dus niet meer verder met je zoektocht naar het leukste cadeau van 2021, want dat is toch echt wel de Merry Beermas adventskalender. Verras je geliefde, vriend, vriendin, opa, oma, je ouders, wie je dan ook kan bedenken die gelukkig wordt van nieuwe bieren proberen. Je zal jezelf in ieder geval erg populair maken met het geven van dit cadeau. Ook een leuk idee is om de adventskalender lekker aan jezelf cadeau te geven. Kan je heel fijn zelf elke dag van een nieuwe biertje genieten als je niet van delen houd. Dus waar wacht je nog op? Haal de Merry Beermas adventskalender in huis en laat de feestmaand maar komen.

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!