McDonald’s Cadeau Kalender 2021

De McDonald’s Cadeau Kalender 2021. Ieder jaar hopen we bij de McDonald’s op de speciale Cadeau Kalender. Vorig jaar besloot de fastfood keten de aftelkalender op een andere manier invulling te geven. Niet iedere dag korting, maar in plaats daarvan vooral games en give-aways. Ook dit jaar is er weer gekozen voor de McDonald’s X-Masters die op 1 december 2021 van start gaan. Daarmee kunnen we in de maand december niet rekenen op leuke kortingen, maar vooral op games en prijzen. Zodra de lijst met prijzen bekend is, vind je hier op welke dag je voor welke prijs kunt gaan. In dit artikel lees je alles wat we al weten over de McDonald’s Cadeau Kalender 2021.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

McDonald’s Cadeau Kalender 2021
De McDonald’s Cadeau Kalender 2021 is ieder jaar een groot succes. Het is een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. Wie vanaf 1 december de McDonald’s bezoekt, kon de laatste jaren rekenen op een leuke verrassing door gebruik te maken van de app. Door middel van een soort adventskalender kwam iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn. De ene dag was dat een flinke aanbieding en de andere dag een give-away van bijvoorbeeld een Coca Cola muts of sokken. De McDonald’s Cadeau Kalender is beschikbaar voor Android en iOS. Inmiddels is duidelijk dat McDonald’s in 2021 opnieuw kiest voor de X-MASters. Die werden vorig jaar geïntroduceerd en worden dit jaar herhaald.

McDonald’s Kalender app

De McDonald’s Cadeau Kalender / De McDonald’s X-MASters is ieder jaar beschikbaar door middel van de McDonald’s app. Zodra je in de ochtend de app opent, zie je welke verrassing er die dag voor je klaarstaat. Doordat de lijsten van tevoren vaak al lekken, weten wij doorgaans precies welke give-away op welk moment op je staat te wachten. De laatste jaren heeft McDonald’s voor verschillende acties gekozen. Zo kwam het menu regelmatig met korting beschikbaar. Daarbij ging het niet alleen om losse burgers, maar ook om menu’s en milkshakes. Dit jaar zijn het speciale prijzen die worden weggegeven.

Dit jaar heeft het bedrijf ervoor gekozen om met zijn Macdonalds december kalender zich vooral te richten op het weggeven van prijzen. Dat begint al meteen op 1 december waar je mee kunt doen om een exclusieve McDonald’s Sneaker by BALR in de wacht te slepen. Speel de game van die dag en misschien word jij wel de gelukkige winnaar van de nieuwe sneaker die geheel voor jou op maat wordt gemaakt. Later in de maand verwachten we ook weer de McDonald’s sokken, een foute kersttrui, een badjas, en zelfs een McDonald’s bucket hat.

Wanneer start de Mac december kalender?

De McDonald’s Cadeau Kalender 2021 wordt de McDonald’s X-MASters 2021. De kalender gaat op 1 december van start en duurt tot en met 23 december. Zodra bekend is welke prijzen we op welke datum mogen verwachten, vind je dat onderaan dit artikel terug. Duidelijk is alvast dat je de Mac december kalender, ook in zijn nieuwe vorm, dit jaar absoluut niet wilt missen.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

Prijzen Cadeau Kalender

In de McDonald’s Cadeau Kalender vind je dit jaar exclusieve prijzen. Van sommige prijzen zullen slechts een paar gemaakt worden, terwijl andere prijzen volop worden weggeven. In het verleden werden in de adventskalender McDonald’s al eens PlayStation 4’s, tv’s, headsets, reizen en fietsen weggeven. De prijzen voor dit jaar zijn nog niet allemaal bekend gemaakt.

Inhoud McDonald’s adventskalender 2021

De complete inhoud van de McDonald’s adventskalender 2021 is tot op heden nog niet bekend. Wel zijn er al een aantal prijzen gelekt. Zo trapt de McDonald’s X-MASters dit jaar af met de exclusieve McDonald’s Sneaker by BALR. Ook is duidelijk geworden dat later in de maand onder meer een McDonald’s badjas, bucket hat, foute kersttrui, Silent Disco-set en karaokespeaker worden weggeven. Ook maakte je met deze speciale Cadeau Kalender waarschijnlijk kans op gratis McDonald’s sokken, Coca Cola Beanies en McDonald’s veters. Hieronder vind je alles wat we al weten over de inhoud van de McDonald’s adventskalender 2021.

McDonald’s X-MASters 2021

McDonald’s Sneaker by BALR 3/12/21
Dag Datum Prijzen
wo 1/12/21
do 2/12/21
vr
za 4/12/21
zo 5/12/21
ma 6/12/21
di 7/12/21
wo 8/12/21
do 9/12/21
vr 10/12/21
za 11/12/21
zo 12/12/21
ma 13/12/21
di 14/12/21
wo 15/12/21
do 16/12/21
vr 17/12/21
za 18/12/21
zo 19/12/21
ma 20/12/21
di 21/12/21
wo 22/12/21
do 23/12/21

Altijd als eerst op de hoogte zijn wat betreft de nieuwste adventskalenders? Volg ons dan ook via Facebook.

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!