McDonald’s Cadeau Kalender 2021

De McDonald’s Cadeau Kalender 2021. Ieder jaar hopen we bij de McDonald’s op de speciale Cadeau Kalender. Vorig jaar besloot de fastfood keten de aftelkalender op een andere manier invulling te geven. Niet iedere dag korting, maar in plaats daarvan vooral games en give-aways. Ook dit jaar is er weer gekozen voor de McDonald’s X-Masters die op 1 december 2021 van start gaan. Daarmee kunnen we in de maand december niet rekenen op leuke kortingen, maar vooral op games en prijzen. Zodra de lijst met prijzen bekend is, vind je hier op welke dag je voor welke prijs kunt gaan. In dit artikel lees je alles wat we al weten over de McDonald’s Cadeau Kalender 2021.

Niets missen van de McDonald’s X-MASters? Volg dan de McDonald’s X-MASters Facebook-groep!

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

McDonald’s Cadeau Kalender 2021
De McDonald’s Cadeau Kalender 2021 is ieder jaar een groot succes. Het is een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. Wie vanaf 1 december de McDonald’s bezoekt, kon de laatste jaren rekenen op een leuke verrassing door gebruik te maken van de app. Door middel van een soort adventskalender kwam iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn. De ene dag was dat een flinke aanbieding en de andere dag een give-away van bijvoorbeeld een Coca Cola muts of sokken. De McDonald’s Cadeau Kalender is beschikbaar voor Android en iOS. Inmiddels is duidelijk dat McDonald’s in 2021 opnieuw kiest voor de X-MASters. Die werden vorig jaar geïntroduceerd en worden dit jaar herhaald.

McDonald’s Kalender app

De McDonald’s Cadeau Kalender / De McDonald’s X-MASters is ieder jaar beschikbaar door middel van de McDonald’s app. Zodra je in de ochtend de app opent, zie je welke verrassing er die dag voor je klaarstaat. Doordat de lijsten van tevoren vaak al lekken, weten wij doorgaans precies welke give-away op welk moment op je staat te wachten. De laatste jaren heeft McDonald’s voor verschillende acties gekozen. Zo kwam het menu regelmatig met korting beschikbaar. Daarbij ging het niet alleen om losse burgers, maar ook om menu’s en milkshakes. Dit jaar zijn het speciale prijzen die worden weggegeven.

Dit jaar heeft het bedrijf ervoor gekozen om met zijn Macdonalds december kalender zich vooral te richten op het weggeven van prijzen. Dat begint al meteen op 1 december waar je mee kunt doen om een exclusieve McDonald’s Sneaker by BALR in de wacht te slepen. Speel de game van die dag en misschien word jij wel de gelukkige winnaar van de nieuwe sneaker die geheel voor jou op maat wordt gemaakt. Later in de maand verwachten we ook weer de McDonald’s sokken, een foute kersttrui, een badjas, en zelfs een McDonald’s bucket hat.

Wanneer start de Mac december kalender?

De McDonald’s Cadeau Kalender 2021 wordt de McDonald’s X-MASters 2021. De kalender gaat op 1 december van start en duurt tot en met 23 december. Zodra bekend is welke prijzen we op welke datum mogen verwachten, vind je dat onderaan dit artikel terug. Duidelijk is alvast dat je de Mac december kalender, ook in zijn nieuwe vorm, dit jaar absoluut niet wilt missen.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

Prijzen Cadeau Kalender

In de McDonald’s Cadeau Kalender vind je dit jaar exclusieve prijzen. Van sommige prijzen zullen slechts een paar gemaakt worden, terwijl andere prijzen volop worden weggeven. In het verleden werden in de adventskalender McDonald’s al eens PlayStation 4’s, tv’s, headsets, reizen en fietsen weggeven. Dit jaar zijn soortgelijke prijzen te verkrijgen.

Inhoud McDonald’s adventskalender 2021

De complete inhoud van de McDonald’s adventskalender 2021 is inmiddels bekend. Zo trapt de McDonald’s X-MASters dit jaar af met de exclusieve McDonald’s Sneaker by BALR. Ook is duidelijk geworden dat later in de maand onder meer een McDonald’s badjas, bucket hat, foute kersttrui, Silent Disco-set en karaokespeaker worden weggeven. Ook maakte je met deze speciale Cadeau Kalender kans op gratis McDonald’s sokken. Op woensdag 8 december tussen 13.00 en 19.00 uur maak je via de app kans op de McDonald’s sokken. Hieronder vind je alles wat we al weten over de inhoud van de McDonald’s adventskalender 2021.

McDonald’s X-MASters 2021

Dag Datum Prijzen
wo 1/12/21 McDonald’s Sneaker by BALR
do 2/12/21 LG OLED TV
vr 3/12/21 McDonald’s Badjas
za 4/12/21 Nintendo Switch OLED
zo 5/12/21 Silent Disco Set
ma 6/12/21 Sencor Power System
di 7/12/21 Samsung Smart Gaming Monitor
wo 8/12/21 McDonald’s Kerstballen & McDonald’s sokken
do 9/12/21 Omnicarge Powerbank
vr 10/12/21 McDonald’s Kersttrui
za 11/12/21 JBL Live Pro+ TWS
zo 12/12/21 McDonald’s Gamestoel
ma 13/12/21 McDonald’s Art Poster
di 14/12/21 Quim Z1H Portable Beamer
wo 15/12/21 Gigaset GS4 Wit & McDonald’s handschoenen
do 16/12/21 LG XBoom 360 Speakers
vr 17/12/21 McDonald’s Recycled Bag
za 18/12/21 Sony Bluetooth Platenspeler
zo 19/12/21 McDonald’s JBL Flip 5
ma 20/12/21 Microsoft Surface Laptop Go
di 21/12/21 McDonald’s Bucket Hat
wo 22/12/21 Coca Cola Koptelefoon & Coca Cola Beanies
do 23/12/21 Arcade1UP Street Fighter II Arcadekast

McDonald’s X-MASters Super X-Medals verdienen

Net als vorig jaar scoor je dit jaar in de app ook weer verschillende X-Medals. Een deel daarvan verdien je door gewoon iedere dag de game succesvol af te ronden. Daarnaast zijn er ook speciale ‘Super X-Medals’. De eerste honderd spelers die ze allemaal unlocken, krijgen 1.000 MyMcDonald’s Rewards punten op hun account. Hieronder vind je zo snel mogelijk hoe je alle extra medailles vrij speelt. Zodra we een nieuwe weten, kom je die hieronder tegen:

 • Medal #1 Wizkid Super X-Medal – Klik rechtsbovenin op ‘?’ en volg de uitleg
 • Medal #2 No.1 Fan – Open de app en geef toegang tot je locatie zodra je in de buurt bent van een McDonald’s. Directe link voor No.1 Fan
 • Medal #3 Best Friends Super Medal Gamers die delen weten hoe ze X-MASters moeten spelen – Klik rechtsbovenin op het icoontje van delen en klik vervolgens zelf op de link die geproduceerd wordt
 • Medal #4 So Urban Busje Komt Zo – Scan de QR-code op de poster in een bushokje. Directe link voor de busje komt zo Medal
 • Medal #5 Let It Snow Super X-Medal – Klik op Jouw X-Medals, ga naar Super Challenges en klik halverwege de pagina op de kerstboom
 • Medal #6 Newsjunkie In onze gezellige nieuwsbrief vind je Deals, nieuwtjes en meer… – Bezoek deze link
 • Medal #7 Hap-Hap-Hap – Speel Snack Man een keer en haal het aantal punten dat nodig is. Speel de game daarna nog een keer en ga naar de geheime inging in het gebied van de vijand. Haal in het hidden level 120 punten en je pakt de Super X-medal! Niet gelukt? Directe link voor Hap-Hap-Hap Medal.
 • Medal #8 Fold Master – Op de dienbladen liggen papieren waarop stukjes QR code staan. Vouw ze op de juiste manier en je kunt vervolgens de QR code scannen. Directe link voor de Origami Medal. Directe link voor de Origami Medal.
 • Medal #9 – Jij bent een echte Deals lover! Of niet? Nee? Ja? – Ga naar Deals en zoek naar de ‘Pssst….’. Klik op de Medal, klik op ‘Inleveren’ en je hebnt de Deals Lover Medal te pakken. Directe link voor Deals Lover Medal.
 • Medal #10 Night Owl Slaap, burgertje, slaap, ’s nachts check jij nog even de McDonald’s App – Bezoek ’s nachts de app. Directe link voor Night Owl medal
 • Medal #11 Bounce Wat Hoger (9 december) – Scoor 100 punten in het spel van vandaag. Versla je eigen highscore en ga door naar het Secret Level. Haal daar minimaal 250 punten voor deze Medal. Directe link voor High Jumper
 • Medal #12 Streamer X-Medal Ben jij loyaal aan de McDonald’s? – Ga naar dit YouTube-filmpje van de McDonald’s en klik in de beschrijving op de link. Of gebruik de directe link.
 • Medal #13 Seen on TV Kijk jij nog veel TV eigenlijk? – Bezoek deze link
 • Medal #14 Jump the Hump So Veggie (17 december) – Speel de game van vandaag genaamd Veggie World. Zet een score neer boven de 1000. Doe de game daarna opnieuw en versla je eigen highscore. Spring in het gat dat verschijnt en je komt in een Hidden Level terecht. Voltooi ook dat level en je hebt de So Veggie Medal.
 • Medal #15 – Ben jij straks die Super X-MASter met alle Medals? Impressive Super Medal – Speel alle Super Medals vrij
 • Medal #16 Super Snake Sssow jij bent supergoed in Snake! – Scoor eerst 30 punten met het Snake spelletje. Doe de game opnieuw en versla je eigen highscore. Daarna kun je rechtsonderin door een ‘geheime’ ingang naar een bonuslevel. Scoor daar opnieuw 30 punten en je hebt deze Secret Medal! (Helaas lijkt de Hidden Game momenteel nog niet te werken op Apple-apparaten). Directe link voor de Snake Medal.
 • Medal #17 Know It All Wat de FAQ, jij bent lekker bezig! – Klik rechtsonderin de app op ‘Meer’, ga naar de Veelgestelde vragen en scroll helemaal naar beneden waar de X-Medal op je staat te wachten
 • Medal #18 Peak-A-Boo Wat vind jij eigenlijk van ons social profiel? – Bezoek het Instagram-profiel van McDonalds en klik op de link in bio. Directe link voor de Peak-A-Boo Medal. Directe link voor de Peak-A-Boo Medal.
 • Medal #19 X Delivery Super X-Medal – Ga in de app naar McDelivery en scroll helemaal naar beneden en klik op de medal
 • Medal #20 Kijk je wel eens op McDonalds.nl? Daar kun je van alles vinden over de app – Ga naar de McDonald’s site, scroll naar het blokje over de app en scroll naar beneden waar je de Search Boss Medal vindt. Of klik op deze directe link.
 • Medal #21 – X-MASters is zo vet dat het een eigen pagina verdient. Speurneus X-Medal – Bezoek de website van McDonald’s. Klik bovenin op X-MASters en scroll naar beneden. Of klik op deze directe link!
 • Medal #22 Like jij ons al op de socials? We zien je wel loeren! – Deze Medal is te halen via de Instagram-story op het account van McDonald’s. Voor nu kun je deze directe link gebruiken.
 • Medal #23 We are family… I got all my McDonald’s with me My Family Super Medal – Ga naar de homepage van de app en scroll naar MyFamily. Linksbovenin vind je de My Famile Super X-Medal
 • Medal #24 Werken bij Super X-Medal – Ga naar de site van de McDonald’s en klik op ‘Solliciteren‘. Scroll naar beneden en klik of scan de QR-Code voor de Medal!
 • Medal #25 Wish-It Heb jij al een Super X-Medal op je Wishlist staan? – Klik onderin op Wishlist en scroll naar beneden naar de Super X-Medal. Klik vervolgens op de beschrijving op de tekst ‘Klik hier’
 • Medal #26 Sliderrrrr (12 december) – Speel de game van vandaag en zet een score neer. Speel de game opnieuw en versla je eigen highscore. Daarna komt er een kerstmuts tevoorschijn die je meteen moet pakken om de X-Medal te krijgen. Niet gelukt? Bezoek dan deze directe link.
 • Medal #27 Nomnomnom Super Medal (16 december) – Speel de game van vandaag. Speel hem daarna nog een keer en hak de Medal door midden zodra hij tevoorschijn komt.

Altijd als eerst op de hoogte zijn wat betreft de nieuwste adventskalenders? Volg ons dan ook via Facebook.

Mystery Hunt – After Party

X-MASters is na 23 december klaar, maar door middel van een Mystery Hunt beloont McDonald’s ons met een After Party! Vanaf maandag 27 december houden we op je dit artikel op de hoogte van alle verborgen letters. Daarmee kunnen we een code kraken en maak je kans op een Mystery Box vol gadgets en McDonald’s Goodies. Vanaf maandag vind je er alles over in het Mystery Hunt artikel.

84 comments add your comment

 1. Als iemand bepaalde secret X-Medals weet graag commenten! Ik weet er in ieder geval al 1: Klik op Tips (vraagteken rechtsboven het X-medal dashboard) en klik 4 keer op volgende en klik dan op ”Challenge accepted!”

 2. Hoi weet iemand de callens
  Onze restaurant the place to be al zeggen we het zelf

  Hoe moet deze?

 3. Er is een nieuwe medail voor #16. En de hint is: jij bent super goed in snake. Iemand een idee??

 4. Hoe krijg je die medal van je bent altijd loyaal, de nieuwsbrief en die van de bijbaan??

 5. Waar kan ik de “ben je loyaal aan mc” de “wat de FAQ, jij bent lekker bezig” de “misschien mag je wel bij ons komen werken als je zo door gaat” en de “in onze gezellige nieuwsbrief vind je deals, nieuwtjes en meer..” vinden?

 6. Iemand die weet hoe je de medal krijgt ‘Ben jij loyaal aan McDonalds?’
  Xtra challenge medal #12.

  En iemand toevallig de nieuwsbrief link, voor xtra medal #6?

  • Staan allemaal in het artikel, maar onder ander cijfer. Kijk even welke je nog niet hebt van die hierboven.

 7. Bij mij werken de directe links niet, als ik erop druk vraagt ie of ik de app wil open en opent vervolgens zo’n AppStore venster (net als je perongelijk op een reclame van een app drukt, zodat je de app kan downloaden) als ik dan weer op open druk brengt hij me alleen naar de app, maar doet niks verder niks met de medaille. Via de link van McDonald’s zelf (die op instagram bijvoorbeeld) werkt het wel. Weet iemand hier een oplossing voor?

 8. Weet iemand hoe je de medals
  #9 (hint: jij bent een echte deals lover! Of niet? Nee? Ja? )

  #11 (hint: spring nog even wat hoger in de burger bounce)

  Vind?

 9. #9 zijn we nog aan het uitzoeken, #11 is opnieuw een hidden level nadat je het bounce spel van vandaag hebt voltooid

 10. #9: ga naar ‘deals’ in de app (via het klikken op de 3 streepjes links boven). Dan kom je op de Deals / Rewards pagina. Als je de pagina refreshed (pagina naar boven slepen), popt de medal op tussen je rewards! Klik op de reward en dan op de groene knop ‘inleveren’. 🙂

 11. Is er een directe link voor medal 19 van mcdelivery. Die mcdelivery ding staat er niet bij mij.

 12. Er is een nieuwe x-medal met een hint “slide naar het winterseizoen” hoe krijg je die?

 13. Heeft iemand de QR-code van het bushokje reclame poster? De directe link werkt bij mij niet…

  • je moet het opnieuw spelen en dan komt heel snel al de medal die je moet slicen en dan heb je m. best easy

 14. #27 bekend in het land van van McFlurry:

  Speel het McFlurry Slice spel nog een keer. Op een gegeven moment, tijdens de game, komt de medaille in beeld. Slice hem, en hij is unlocked.

   • Spel van gister, 16 december, nog een keer spelen. De medaille komt vanzelf in beeld, en die dan ook “slicen”. Je hoeft dus niet te zoeken!

    • Top bedankt en weet jij misschien ook hoe je de nummer 22 krijgt? Like jij ons al op social media?

     • Ik gebruik geen Social media, dus voor #22 wacht ik even de anderen af. Komt vast snel naar boven hoe we die kunnen krijgen.

 15. Vandaag is er weer een nieuwe super X-Medal in Veggie World! Speel de game en haal de 1000 punten. Daarna speel je de game opnieuw en verbeter je je highscore. Er verschijnt dan een ingang naar een extra level, spring daarin en haal minimaal 500 punten. Dan heb je de So Veggie super X-Medal!

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!