McDart Darts adventskalender 2023

McDart Darts Adventskalender 2023 is een adventskalender speciaal ontworpen voor dartsfans. Ben jij graag aan het darten? Dan wil je deze kalender niet missen. Hij bevat maar liefst 24 verrassingen om mee af te tellen naar Kerstmis. De inhoud van de kalender varieert en kan items bevatten van topmerken zoals RedDragon en Winmau. De adventskalender biedt ook de kans om deel te nemen aan een grote competitie met unieke prijzen.

In 2023 zijn er drie McDart Dats adventskalenders beschikbaar: de standaardversie, een versie voor softdartspelers en een versie voor steeldartspelers. Alle drie de versies bevatten 24 verrassingen en zijn gericht op dartspelers. Bestellen kan exclusief via Amazon*.

Bekijk de dart adventskalender op Amazon*

Review McDart Darts Adventskalender 2023 Standaardversie

Beoordeling:

De McDart Darts Adventskalender 2023 is een geweldig cadeau voor elke dartliefhebber. Mag jij graag een pijltje richting het dartbord mikken? Dan is deze aftelkalender een absolute aanrader. Wat deze adventskalender speciaal maakt, is dat het gevuld is met items van topmerken zoals RedDragon en Winmau. Dit betekent dat je hoogwaardige dartaccessoires en goodies kunt verwachten.

De items in de kalender hebben een totale waarde van maar liefst 100 euro. Daarnaast vind je in de kalender een lot waarmee je automatisch deelneemt aan een grote advents-loterij op 29-12-2023. Misschien behoor jij wel tot een van de veertig winnaars die een speler-dartsets wint met originele handtekening van topdarters als Michael van Gerwen, Peter Wright en Gerwyn Price.

Bekijk de dart adventskalender op Amazon*

Laatste prijsupdate: 1 december 2023 11:16 pm
Amazon.nl
Darten adventskalender 2023

Review McDart Premium Adventskalender 2023 (Steeldart-versie)

Beoordeling:

Voor de serieuze steeldart-spelers is de McDart Premium Adventskalender 2023 een must-have. Deze premium kalender is ontworpen met oog voor detail en bevat 24 hoogwaardige verrassingen van topmerken zoals RedDragon en Winmau. De inhoud is specifiek gericht op steeldart-spelers. Het is dan ook de ideale gelegenheid om jouw collectie aan dartaccessoires verder uit te breiden.

Daarbij maak je met deze kalender ook kans op leuke prijzen. McDart is erin geslaagd om 40 dartsets ter beschikking te stellen met originele handtekeningen. Misschien dart jij straks wel met pijlen met een handtekening van Michael van Gerwen, Florian Hempel of Joe Cullen. De items in de kalender hebben overigens een waarde van maar liefst 190 euro.

Bekijk de dart adventskalender op Amazon*

Steeldarts
Steeldarts

Review Softdart-versie

Beoordeling:

De derde versie die McDart dit jaar heeft aangekondigd, is de softdart-versie. Dart jij vaak op een elektronisch dartbord? Dan is dit de kalender waar je naar op zoek bent. Op de voorkant van de kalender prijken een aantal topdarters. Denk aan Michael van Gerwen en Peter Wright, maar het feest begint pas echt bij het uitpakken.

Zo bevat de kalender 24 verrassingen waar je als dartfan gelukkig van wordt. Denk aan een zakje voor jouw dartpijlen, dartflights en andere leuke accessoires. Deze zijn afkomstig van merken als RedDragon en Winmau en hebben een totale waarde van 190 euro. Net als met de andere kalenders, doe je ook met deze variant meteen mee aan de loterij.

Bekijk de dart adventskalender op Amazon*

McDart Premium adventskalender softdart
McDart Premium adventskalender softdart

Welke Darts adventskalender kopen?

De darts adventskalenders zijn vooral populair bij mannen. Maar welke kun je nou het best kopen? Dat is vooral afhankelijk van de soort darter die je bent. Ben je een beginner? Dan kom je waarschijnlijk al gauw terecht bij de goedkoopste variant van dit jaar: de standaardversie. Ben je een al wat professionelere speler, dan heb je ongetwijfeld al de keuze tussen softdart of steeldart gemaakt. In dat geval raden we dan ook zeker een premium adventskalender aan. Bestellen kan via Amazon*.

Bekijk de dart adventskalender op Amazon*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!