Maybelline New York adventskalender 2019

0

De Maybelline New York adventskalender 2019 is binnenkort te koop. Maybelline is een groot merk als het aan komt op cosmetica. Het merk dat onderdeel is van L’Oréal is gelukkig ook dit jaar weer terug met een mooie adventskalender. De adventskalender is gevuld met 22 producten in normale grote en 2 mini’s. Zo kun je de producten van Maybelline op een leuke manier uitproberen.

Maybelline adventskalender 2019

De Maybelline New York Beauty adventskalender van 2019 is een leuke manier om af te tellen naar de feestdagen. De kalender is gevuld met 24 leuke cadautjes op het gebied van make-up en verzorging. Allemaal producten om de beste look te creëren voor de feestdagen en om het nieuwe jaar goed te beginnen.

De Maybelline adventskalender is gevuld met hoogwaardige producten. De inhoud is zeer divers. Zo kom je onder meer mascara, lippenstift, nagellak, oogpotlood en primer tegen. Alles om er met de feestdagen goed uit te zien. Zeg nou zelf, wie wil niet met 24 van zulke cadeautjes aftellen naar de leukste tijd van het jaar? De complete inhoud van de adventskalender vind je onderaan dit bericht.

Maybelline adventskalender 2019 kopen

De Maybelline New York Beauty adventskalender is nu alvast te bestellen bij bol.com*. De adventskalenders worden vanaf oktober geleverd. Hieronder zie je de actuele prijs. Wie de kalender bij bol.com bestelt, kan hem razendsnel in huis verwachten. Daarbij betaal je geen bezorgkosten.

Bekijk de Maybelline New York adventskalender 2019 op bol.com*

Inhoud Maybelline New York adventskalender 2019

Maybelinne adventskalender 2019 inhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here