Max & More adventskalender 2019 Action

0
Max & More adventskalender 2019

De Max & More adventskalender is in 2019 ook weer te koop bij de Action. De winkel heeft een hele partij van de adventskalenders opgekocht die inmiddels te koop zijn in de winkel. In deze prachtige adventskalender vind je heerlijke beautyproducten om op een ontspannen manier af te kunnen tellen naar de feestdagen. Zo zie je er met Kerstmis prachtig uit.

Max & More adventskalender 2019

Vorig jaar was de Max & More adventskalender een groot succes. De adventskalenders in het assortiment van de Action zijn erg gewild, omdat ze gevuld zijn met leuke producten voor een leuke prijs. Ook dit jaar is de adventskalender weer gevuld met leuke producten om jezelf mooi mee te maken. Voor het design is dit jaar gekozen voor de kleur roze. Deze adventskalender klap je open, waarna 24 leuke cadeaudoosjes zichtbaar worden. Vanaf 1 december haal je iedere dag één doosje uit de adventskalender.

In deze adventskalender kom je allemaal leuke beautyproducten tegen. Denk aan mascara, oogpotlood, blush, lippenstift, nagellaken handige accessoires zoals een pincet en spiegeltje. Zo kun je jezelf in de loop naar Kerstmis en in het nieuwe jaar prachtig opmaken.

Max & More adventskalender 2019 kopen

Net als vorig jaar is de Max & More Deluxe Beauty adventskalender van 2019 ook dit jaar te koop bij de Action. De adventskalender is nieuw in het assortiment en is te koop voor een bedrag van 14,95 euro. In de kalender zitten 24 producten verstopt om er met Kerstmis op z’n best uit te zien. Wil je deze adventskalender graag hebben? Dan doe je er goed aan om er snel bij te zijn. De adventskalenders van de Action zijn ieder jaar razendsnel uitverkocht. De winkel lanceerde dit jaar ook weer zijn Spa Exclusive adventskalender.

Bekijk het adventskalender assortiment op Bol.com*

Inhoud Max & More adventskalender 2019

Max and More adventskalender inhoud 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here