Marvel Adventskalender Funko Pocket Pop! 2019

De Marvel Adventskalender van Funko! is dit jaar een van de adventskalenders van het bedrijf. Vorig jaar bracht Funko zijn eerste adventskalender uit met kleine poppetjes van Harry Potter. Die Funko Pop! adventskalender was razendpopulair en binnen no time overal uitverkocht. Dit jaar heeft het bedrijf dan ook niet alleen gekozen voor een Harry Potter kalender en worden de adventskalenders nog groter aangepakt.

Marvel Adventskalender Funko 2019

Met de Marvel Adventskalender Funko Pocket Pop! tel je in stijl af naar Kerstmis. Deze adventskalender staat volledig in het teken van superhelden en achter ieder vakje kom je dan ook één van je favoriete personages tegen. Dat kan Venom zijn, maar bijvoorbeeld ook Hulk, Thor of Iron Man.

De kalender bestaat uit 24 vakjes en dus ook uit 24 poppetjes. Aan het eind van de rit heb je uiteindelijk al jouw favoriete Marvel-karakters als Pocket Pop! De adventskalender verschijnt in 2019 en wordt vanaf 15 september verstuurd. Hieronder zie je wat de Marvel adventskalender kost bij Bol.com.

Bekijk de Marvel Funko Pop Adventskalender op Bol.com

Marvel Funko Pop Adventskalender

Leave a Comment