Mankind adventskalender voor mannen 2019

Met de Mankind adventskalender voor 12 dagen zit je helemaal goed. Deze kalender is speciaal samengesteld voor mannen en is daarmee een perfecte mannen adventskalender. Net als vorig jaar zit hij weer boordevol verzorgingsproducten van populaire merken. Hij is ideaal om cadeau te geven tijdens pakjesavond of Kerst. Je begint de “12 days of Christmas” kalenders namelijk op Eerste Kerstdag. Hiermee kun je jezelf of iemand anders zelfs na kerst nog even verwennen.

Mankind adventskalender 2019

De Mankind Adventskalender 2019 zorgt ervoor dat jij, je vader, broer, vriend of geliefde het kerstgevoel langer vasthoudt. Deze is namelijk ideaal om vanaf 25 december twaalf dagen lang iedere dag een nieuw vakje te openen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om vanaf 13 december te beginnen of op de even dagen een vakje te openen. De collectie van dit jaar is compleet met 12 full-sized premium producten. Ieder aspect van mannelijke verzorging wordt hierin meegenomen, van reiniging tot scheren en van hydrateren tot haarstyling.

In vergelijking met een ‘standaard’ adventskalender met 24 (of 25) vakjes, heeft deze adventskalender er ‘slechts twaalf. In totaal hebben deze producten een waarde van ongeveer 400 euro. Met merken als Jack Black, Eleis en Avant wordt bijna iedere man blij van deze kalender. Trakteer jezelf, of een geliefde, deze kerst en shop vandaag nog in de collectie. Met verzorgingsproducten als bodycreme, badolie, cleanser en meer.

Mankind adventskalender kopen

We verwachten dat deze Mankind adventskalender net als andere beauty adventskalenders snel uitverkocht gaat zijn. Wees er dus snel bij! Leuk om te geven én om te krijgen. Deze adventskalender is het geld zeker waard. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en topmerken. Behandel je haar en huid goed! Wil jij deze adventskalender bestellen? Hij is te koop via Mankind voor een bedrag van 115 euro. Het verzendan van het pakket is gratis en bezorging wordt binnen twee tot vier werkdagen verwacht.

Bekijk de Mankind adventskalender op Mankind

Leave a Comment