MAC Cosmetics adventskalender 2021

MAC Cosmetics adventskalender 2021 kopen? Make-up adventskalenders zijn ieder jaar uiterst populair onder de beautyliefhebbers. Een van de meest populaire beauty adventskalenders is die van MAC Cosmetics. Dat heeft alles te maken met het feit dat je met deze kalender hoogwaardige producten in huis haalt. Iedere dag tover je tenslotte een exclusief product van MAC Cosmetics tevoorschijn. Extra leuk daarbij is dat voor deze kalender ook limited edition producten worden gemaakt.

Wil jij er zeker van zijn dat jij met deze beauty adventskalender kunt aftellen naar de feestdagen? Wees er dan snel bij. MAC debuteerde in 2018 met zijn kalender in het thema Shiny Pretty Things en die werd meteen een groot succes. De kalender van 2019 vloog zelfs nog sneller over de toonbank en ook in 2020 duurde het niet lang tot alle kalenders waren uitverkocht. Wij raden je dan ook aan om deze pagina in de gaten te houden om de kalender meteen aan te kunnen schaffen zodra hij te koop is. De eerste foto's zijn inmiddels getoond en ook de inhoud is bekend. De kalender wordt ieder jaar verkocht door Lookfantastic* en is vanaf nu te pre-orderen voor de prijs van 299,95 euro.

MAC adventskalender 2021

De MAC adventskalender 2021 wordt in oktober gelanceerd in Nederland. Inmiddels is er al heel wat bekend over de make-up adventskalender MAC van dit jaar. Zo is er in 2021 voor gekozen om een kalender op de markt te brengen die je open kunt klappen. Eenmaal opengeklapt komen er 24 vakjes tevoorschijn waarin make-up cadeautjes verstopt ziten. Voor de kleuren van de kalender is dit jaar gekozen voor rood en roze met swirls waardoor een soort optische illusie ontstaat. Wil jij hoe dan ook met een make-up adventskalender aftellen naar de feestdagen? Neem deze variant van MAC Cosmetics dan zeker mee in jouw overweging. De kalender is tenslotte ieder jaar een lust voor het oog met een prachtig, luxueus design in kerststemming en met de producten haal je iedere dag een verwenmomentje in huis.

Inhoud MAC Cosmetics adventskalender

De MAC Cosmetics adventskalender 2021 is dit jaar voorzien van maar liefst 24 MAC producten. De waarde van de kalender bedraagt bijna 400 euro. Je bespaart dan ook flink op de aanschaf van deze kalender. Het bedrijf wil make-up aanbieden voor een brede doelgroep. Zo moeten de producten geschikt zijn voor alle leeftijden, rassen en genders. Dat is ook ieder jaar terug te zien in de kalender. Dit jaar behoren tot de inhoud onder meer lippenstift oogschaduw, mascara en essentiële oliën. Daarbij zijn sommige producten die je terugvindt limited editions. In de kalender zit dit jaar in ieder geval:

 • Mascara
 • Oogschaduw
 • Lipstick en lipgloss
 • Blush
 • Dagcreme

Naast deze make-up-artikelen kun je ook denken aan verschillende accessoires die goed van pas komen. Zo zaten in de kalender van vorig jaar ook foundation sponsen verstopt. Daarnaast is ook gedacht aan verschillende skincare-producten. Ideaal aan de producten is dat je kunt rekenen op zowel full-size als mini-varianten. Die laatstgenoemden zijn ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie wilt.

MAC Cosmetics adventskalender 2021 kopen

De MAC Cosmetics adventskalender 2021 wordt in oktober in Nederland verwacht. De kalender bevat 24 exclusieve make-up producten van hoogwaardige kwaliteit en komt online beschikbaar. Wie met deze kalender wil aftellen naar de feestdagen, kan hem nu alvast pre-orderen via Lookfantastic*. Wees er snel bij, want vorig jaar was hij binnen no time uitverkocht. De prijs ligt dit jaar op 299,95 euro. Dat terwijl de inhoud een waarde heeft van bijna 400 euro.

Waarom kiezen voor MAC?

 • 24 exclusieve MAC Cosmetics producten van hoogwaardige kwaliteit
 • Exclusieve limited editions producten
 • Leuk design dat meteen opvalt
 • Met de kalender bespaar je veel geld, want de verkoopprijs van de losse producten is een stuk hoger
 • Ideale manier om kennis te maken met de producten van MAC
 • Zowel mini als full-size producten in de MAC Cosmetics adventskalender 2021

Veelgestelde vragen MAC adventskalender 2021

De MAC adventskalender is ieder jaar gevuld met 24 producten van MAC. Het gaat hier om om zowel mini sized als full sized producten. Tot de producten behoren onder meer oogschaduw, lippenstift, lipgloss en blush. De inhoud van de MAC adventskalender 2021 bestaat in ieder geval uit:

 • Powder Kiss Liquid Lipcolour in kleur Mull It Over
 • Matte lipstick in kleur Chili
 • Prep+Prime Lip
 • Mineralise Blush in kleur Expensive Pink
 • Pigment in kleur Tan
 • Pro Longwear Paint Pot 
 • In Extreme Dimensions Mascara 3D in kleur Black

De MAC adventskalender is sinds 13 oktober te pre-orderen bij Lookfantastic*. Voortaan als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan via Facebook.

De MAC adventskalender is in 2021 te koop voor de prijs van 299,95 euro. Dat terwijl de inhoud een waarde heeft van ruim 400 euro.

De MAC adventskalender wordt ieder jaar in Nederland exclusief verkocht door Lookfantastic*. Ook dit jaar verwachten we hem uitsluitend daar te koop.

De waarde van de MAC adventskalender is dit jaar nóg hoger dan de afgelopen jaren. Zo kost de inhoud normaal bijna 400 euro.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!