Lumene adventskalender 2021

De Lumene adventskalender 2021 is gelanceerd. Ieder jaar brengt het Finse bedrijf zijn eigen luxe beauty adventskalender op de markt. Ook dit jaar is het Scandinavische schoonheidsmerk weer terug met een prachtige adventskalender. De kalender is mooi van binnen én van buiten. Daarnaast zijn alle producten voor de kalender duurzaam geproduceerd, honderd procent vegan en niet getest op dieren. De Lumene adventskalender 2021 is te koop voor de prijs van 101,95 euro bij Lookfantastic*.

Bekijk de Lumene adventskalender op Lookfantastic*

Lumene adventskalender 2021

De Lumene adventskalender 2021 onderscheidt zich van andere beauty adventskalenders met zowel zijn uiterlijk als inhoud. Zo is de kalender geïnspireerd op de prachtige bevroren natuur van het noorden en zijn winterse kleuren. Zodra je de kalender openklapt, komen er 24 vakjes tevoorschijn waarachter heerlijke beautyproducten verstopt zitten.

In de Lumene adventskalender 2021 zitten 24 veganistische Scandinavische schoonheids- en make-up-verrassingen verstopt. Dat verschilt van zeventien huidverzorgingsproducten tot aan zeven make-up-producten. De kalender is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het assortiment van Lumene. Tot de inhoud van de kalender behoren dit jaar onder meer:

  • Nordic-C [Valo] Glow Reveal Moisturizer (15ml)
  • Nordic Hydra [Lähde] Zuiverheid Dauw Druppels Hydraterende Ooggel (5ml)
  • Nordic Bloom [Lumo] Anti-rimpel en stevige dag moisturizer (15ml)
  • Invisible Illumination [Kaunis] Instant Illuminizer kleur Rosy Dawn (15ml)
  • Blueberry Sensitive Automatic Eyeliner kleur Zwart (0.35 gram)
  • Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss kleur #6 Soft Pink (5ml)

Lumene adventskalender kopen: Prijs en inhoud

De Lumene adventskalender 2021 is per direct te koop bij Lookfantastic*. De kalender wordt verkocht voor de prijs van 101,95 euro. Daarbij kun je rekenen op gratis bezorging in Nederland en België. De levertijd is tussen de twee en vijf werkdagen, waardoor je hem ruimschoots op tijd in huis hebt voor de feestdagen. Zo ziet jouw huid er goed verzorgd uit in aanloop, tijdens en na de feestdagen.

Bekijk de Lumene adventskalender op Lookfantastic*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!