Lucardi adventskalender met oorbellen

0
Lucardi adventskalender oorbellen

De Lucardi adventskalender met oorbellen is een leuke sieraden adventskalender. Aftellen naar Kerstmis kun je tegenwoordig tenslotte op heel wat verschillende manier. Je kunt gaan voor een beauty adventskalender, een adventskalender met eten of bijvoorbeeld een drank adventskalender. Een van onze favorieten dit jaar is deze zeer betaalbare Lucardi adventskalender met oorbellen. Daarbij heb je de keuze uit zilverkleurig en goudkleurig en zijn er zelfs een aantal in Kerst thema.

Lucardi adventskalender met oorbellen

De Lucardi adventskalender met oorbellen is dit jaar het perfecte cadeau dat je kunt geven én krijgen. Voor nog geen 10 euro haal je een prachtige adventskalender in huis waarbij je 24 dagen lang verrast wordt met een leuke nieuwe set oorbellen. Je hebt zelf de keuze uit goudkleurig of zilverkleurig. Zo kun je de nieuwe oorknopjes goed matchen met de rest van je sieraden. Daarbij zijn er zelfs een aantal oorbellen toegevoegd die uiterst geschikt zijn om te dragen tijdens de feestdagen. Zo schuif jij helemaal in stijl aan bij het kerstdiner.

Met deze adventskalender met sieraden start je op 1 december met het openen van een vakje. Achter het deurtje vind je vervolgens een leuke set oorbellen die goudkleurig of zilverkleurig zijn. Dat is afhankelijk van de adventskalender die jouw voorkeur heeft. De laatste oorbellen tover je op 24 december tevoorschijn. Voor de adventskalender is gekozen voor verschillende soorten oorbellen. Denk aan kerstboompjes, maar ook sterretjes, driehoekjes en mooie sneeuwvlokjes. Zo draag jij in aanloop naar Kerstmis iedere dag een nieuw setje oorbellen.

Lucardi adventskalender kopen

De Lucardi adventskalender is exclusief te koop op de officiële website van het bedrijf. De zilverkleurige oorbellen koop je hier*, terwijl je de goudkleurige oorbellen hier* kunt bestellen. De adventskalender gaan over de digitale toonbank voor nog geen 10 euro. Wie hem op werkdagen voor 21.00 uur bestelt, kan hem de volgende dag al thuis verwachten. Voor het verzenden betaal je 2,99 euro verzendkosten. Daarbij krijg je ook een track & trace code zodat je je pakket online kunt volgen. Wie twee adventskalender bestelt, kan een derde gratis krijgen.

Bekijk de adventskalender met zilverkleurige oorbellen op Lucardi*

Bekijk de adventskalender met goudkleurige oorbellen op Lucardi*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here