Lookfantastic Grooming adventskalender 2023

Dit is hem dan: De Lookfantastic Grooming advenstkalender 2023. Na het grote succes van de Lookfantastic adventskalender voor vrouwen, heeft Lookfantastic nu voor het eerst ook een aftelkalender uitgebracht voor mannen. Het is iets waar mannen al jarenlang om vroegen en nu is het eindelijk zover. Deze exclusieve adventskalender bevat alles wat een man zich kan wensen aan verzorgingsproducten.

Het gaat om in totaal 26 producten van de allerbeste beautymerken. De kalender biedt producten voor skincare, haarverzorging, lichaamsverzorging en welness. Daarbij vind je producten terug van merken als Philip Kingsley, ESPA, Barber Pro en Elemis. Je bestelt deze beauty adventskalender voor mannen via de officiële website van Lookfantastic*. Met de code FANTASTICLF scoor je hem nu met 10 euro korting voor slechts 80 euro.

Update: Helaas is de Lookfantastic Grooming adventskalender al razendsnel uitverkocht. Hier vind je nog een heleboel leuke andere opties of scoor hier leuke kerstcadeaus.

Bekijk de Lookfantastic Grooming Advent Calendar op Lookfantastic*

Review Lookfantastic mannen adventskalender

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zover! Lookfantastic heeft een gloednieuwe adventskalender uitgebracht die volledig gericht is op mannen en dat was nodig ook. Tot op heden zijn er niet veel beauty adventskalenders voor mannen te koop. Vaak kom je dan terecht bij AXE, Douglas of de sinds dit jaar verschenen Rituals mannen adventskalender. Dat Lookfantastic het dit jaar aandurft om een kalender te maken die zich volledig richt op mannen, kunnen we dan ook alleen maar aanmoedigen.

Daarnaast zijn we onder de indruk van de inhoud. Voor de kalender heeft de online webshop 26 producten voor mannen uitgekozen met een totale waarde van maar liefst 385 euro! En dat terwijl je nu met onze speciale kortingscode FANTASTICLF slechts 80 euro betaalt. Wat ons betreft is het dan ook een absolute aanrader.

Lookfantastic Grooming adventskalender
Lookfantastic Grooming adventskalender

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • ✅ Je bespaart enorm veel geld op de aanschaf van beautyproducten.
 • ✅ Met 13 full-size producten.
 • ✅ Volledig op mannen gericht (Je hoeft dus niet te delen! ;)).

Minpunten

 • ❌ Je gebruikt waarschijnlijk niet alle producten.
 • ❌ Het is niet de goedkoopste beauty adventskalender.

Design

Lookfantastic heeft voor zijn mannen adventskalender een zelfde design gekozen als voor de vrouwen variant. Ook voor mannen is namelijk gekozen voor een soort ladekast waar 25 vakjes op verstopt zitten. In dit geval is echter niet gekozen voor paars, goud en rood, maar voor mannelijkere kleuren groen, blauw en zilver.

Een prachtig design als je het ons vraagt en het meest ideale is dat je de ladekast na Kerstmis gewoon kunt hergebruiken. Zodra je alle verrassingen eruit hebt, kun je hem gebruiken om jouw nieuwe verzorgingsproducten in op te bergen.

Adventskalender Lookfantastic mannen
Adventskalender Lookfantastic mannen

Inhoud

In de Lookfantastic Grooming adventskalender vind je alle verzorgingsproducten die je als man nodig hebt. Denk aan producten voor het gezicht, het lichaam en het haar. Daarbij kiest Lookfantastic louter voor de allerbeste merken. Reken dan ook op producten van ELEMIS, Barber Pro, Avant en Rituals. De helft van de producten is een full-size variant. De waarde van de producten bedraagt in totaal maar liefst 385 euro! Benieuwd naar de complete inhoud? Die vind je hier. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten:

 • ELEMIS Pro-Collagen Marine Cleanser 30ml
 • Bulldog Styling Cream 75ml
 • Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp Anti-Dandruff Mask 20ml
 • Rituals Sport Anti-Dryness Body Lotion 70ml
 • ESPA Fitness Shower Gel 30ml
 • men-ü Facial Moisturiser Lift 100ml

Lookfantastic Grooming adventskalender kopen

De Lookfantastic Grooming adventskalender is per direct te koop via de officiële website van Lookfantastic*. Wie de producten uit de kalender los zou kopen, zou maar liefst 385 euro kwijt zijn. Je bespaart met deze kalender dan ook zo’n 300 euro. Helemaal nu je via de speciale kortingscode FANTASTICLF ook nog eens 10 euro extra korting krijgt. Voor 80 euro is deze exclusieve beauty adventskalender voor mannen dan ook van jou! Kies jij dit jaar voor de Lookfantastic Grooming adventskalender 2023?

Bekijk de Lookfantastic Grooming Advent Calendar op Lookfantastic*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!