De lookfantastic adventskalender met 25 premium beautyproducten

0
lookfantastic adventskalender 2019

Met de lookfantastic adventskalender van 2019 hebben vrouwen in aanloop naar de komende feestdagen niets te klagen. Als je het ons vraagt, is dit één van de leukste beauty adventskalenders die je in 2019 kunt kopen. De adventskalender zit namelijk gevuld met 25 premium beautyproducten van bekende merken. Hij vertegenwoordig een waarde van meer dan 450 euro en dat terwijl je hem voor nog geen honderd euro koopt.

Lookfantastic adventskalender 2019

De lookfantastic adventskalender is één van de beauty adventskalenders die je dit jaar in huis kunt halen. We kennen natuurlijk allemaal de adventskalenders van Lush en The Body Shop, maar ook deze van lookfantastic is interessant om eens naar te kijken. De adventskalender heeft een prachtig design waarbij de kleur blauw is afgewisseld met goedkleurige elementen. Zo kom je al helemaal in de kerstsfeer.

Niet alleen het uiterlijk ziet er luxeus uit, ook over de inhoud van deze adventskalender mogen we niet klagen. Lookfantastic is erin geslaagd om zijn adventskalender een waarde mee te geven van liefst 455 euro. In de adventskalender kom je dan ook beautyproducten tegen van topmerken. Denk aan Elemis, Molton Brown, Rituals en Morphe. Zo ben je er met deze adventskalender zeker van dat je goed voor de dag komt tijdens Kerstmis en alvast goed voorbereid bent op het nieuwe jaar.

Lookfantastic adventskalender kopen

De lookfantastic adventskalender van 2019 is nu alvast voor te bestellen. De adventskalenders worden vanaf 1 oktober 2019 verstuurd. Wie dit cadeau nu alvast afrekent bij lookfantastic* betaalt 89 euro voor een adventskalender ter waarde van 455 euro. Abonnees van de lookfantastic Beauty Box* hebben in hun september box een exclusieve kortingscode gekregen voor nog eens 15 euro korting.

Bekijk de adventskalender op lookfantastic.nl*

lookfantastic adventskalender 2019

Lookfantastic beauty kist

Bij de prachtige lookfantastic adventskalender van dit jaar, past ook een perfect kerstcadeau. Lookfantastic heeft namelijk een beauty schatkist uitgebracht. In de schatkist zitten 10 full-size producten verstopt die bij elkaar een waarde hebben van meer dan 400 euro. De schatkist wordt verkocht voor een bedrag van 120 euro. Producten die je erin tegenkomt zijn onder meer van Burberry, ESPA, Bareminerals, Eve Lom en nog veel meer topmerken.

Bekijk de schatkist op lookfantastic.nl*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here