Lipton thee adventskalender

0
Lipton thee adventskalender 2019

Een Lipton Thee adventskalender is verschenen. Nadat we eerder al schreven over een nieuwe thee adventskalender van Roth voor 2019, is nu ook Lipton op de markt gekomen met een heerlijke adventskalender gevuld met verschillende smaken thee. De adventskalender is ook nog eens uiterst goedkoop, want je haalt hem al in huis voor een bedrag onder de twintig euro.

Lipton thee adventskalender

De Lipton thee adventskalender is nu al één van onze favoriete adventskalenders van dit jaar. Dat heeft alles te maken met het design waar Lipton voor gekozen heeft en het feit dat het bedrijf de adventskalender geschikt heeft gemaakt voor twee mensen. Om te beginnen willen we graag meer vertellen over het design. Zo is er gekozen voor een boek-vorm met een prachtig uiterlijk waardoor je gelijk zin krijgt in de feestdagen.

Eenmaal de adventskalender open geklapt zie je al gauw dat er 24 deurtjes zijn. Achter deze deurtjes zitten verschillende theesmaken verstopt. Denk daarbij aan rooibos, groene thee, zwarte thee, fruitsmaken en kruidentheemengsels. Al deze theesmaken hoef je niet in je eentje uit te proberen, want achter ieder deurtje kom je liefst twee zakjes tegen.

Lipton thee adventskalender kopen

De Lipton thee adventskalender is te koop bij de Duitse Amazon*. De adventskalender wordt ook zonder extra kosten naar Nederland verstuurd wanneer je Prime-lid bent. Een groot voordeel aan deze adventskalender is dat je nog geen eens twintig euro betaalt. Voor dat bedrag kun je samen met iemand genieten van heerlijke theesmaken in aanloop naar Kerstmis.

Bekijk de Lipton thee adventskalender op Amazon*

Lipton thee adventskalender 2019 binnenkant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here