Lipton Ramadan Kalender 2022

De Ramadan staat voor de deur. Op 1 april begint de negende maand van de islamitische maankalender en is het tijd voor de Ramadan. Ben jij voor dit jaar op zoek naar een Ramadan Kalender 2022? Dan helpt Lipton je graag een handje verder. Nadat ’s werelds grootste theebedrijf vorig jaar al op de markt kwam met een adventskalender gevuld met theezakjes, kun je nu ook samen met je dierbaren genieten van de Ramadan. De kalender verwent je niet alleen met twee theezakjes per dag, maar ook nog leuke informatie over de vastenperiode. Daarbij is de Lipton Ramadan Kalender 2022 ook nog eens uiterst betaalbaar waardoor je hem ook cadeau kunt geven.

Bekijk de Ramadan Kalender op bol.com*

Lipton Ramadan Kalender 2022

De Lipton Ramadan Kalender 2022 is de ideale manier om goed in de sfeer te komen voor de Ramadan. Met deze kalender haal je een theedoos in huis voor dertig magische momenten. Extra leuk is dat je deze kalender niet alleen voor jezelf in huis haalt. Achter ieder deurtje vind je namelijk twee theezakjes. Zo kun je samen met één van jouw dierbaren genieten van een heerlijk momentje voor jezelf.

In de Ramadan Kalender vind je onder meer negen zwarte theesoorten, zes groene theesoorten en zeven kruiden infusies. De kalender is dan ook een leuke hulp om af te tellen tot Eid al-Fitr. Daarbij kun je naast twee theezakjes per dag ook rekenen op iedere dag een speciale boodschap. Kort samengevat kun je dus rekenen op:

  • 30 theemomenten met de Lipton Ramadan Kalender
  • Perfect cadeau om Eid al-Fitr te vieren
  • Prachtige Ramadan-doos met in totaal 60 theezakjes, met onder meer 9 zwarte theeën, 6 groene theeën en 7 kruiden infusies
  • Iedere dag één speciale boodschap en twee kopjes thee per dag

Lipton Ramadan Kalender kopen

Wil jij dit jaar met een Lipton Ramadan Kalender aftellen naar Eid al-Ftir? Of vind jij dit een perfect geschenk voor één van jouw dierbaren? Dan kun je de kalender eenvoudig bestellen bij bol.com. Met wie geniet jij dit jaar van de Lipton Ramadan Kalender?

Bekijk de Ramadan kalender op bol.com*

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!