Lidl adventskalender 2019

De Lidl adventskalender 2019 is verschenen. We kennen allemaal de Aldi wijn adventskalender, maar sinds kort mengt ook Lidl zich op de markt van adventskalenders. Zo verkoopt de winkel in het Verenigd Koninkrijk vanaf 7 november zijn eigen adventskalender. Het gaat om een luxueuze adventskalender die gevuld is met kaarsen. Voor nu is het nog onduidelijk of deze prachtige adventskalender ook naar Nederland komt, maar in dit artikel vertellen we je alvast alles over de Yankee Candle achtige adventskalender van de Lidl.

Lidl adventskalender 2019

In het Verenigd Koninkrijk is het vanaf dit jaar mogelijk om met de Lidl adventskalender 2019 af te tellen naar Kerstmis. Het bedrijf heeft daar momenteel een adventskalender in het assortiment die gevuld is met 24 kaarsen. Deze kaarsen hebben verschillende geuren, waaronder een aantal klassieke zoals lavendel, appel en kaneel. Voor het design van de adventskalender is gekozen voor een driehoek en de kleur grijs.

Op de voorkant is een Kerstboom getekend waarin de tekst ‘The Luxury Collection: London’ valt te lezen. Ook zijn er 24 deurtjes afgebeeld waar een miniatuur kaars achter verstopt zit. Deze adventskalender van Lidl wordt in Groot-Brittannië verkocht voor 19,99 Britse pond, omgerekend zou dat net iets meer dan twintig euro zijn. Daarmee is het een leuke kalender om en nieuwe geurkaarsen te proberen en direct mee af te kunnen tellen naar de feestdagen.

Lidl kaarsen adventskalender kopen

Helaas is het niet bekend of de Lidl kaarsen adventskalender ook naar Nederland komt. De laatste jaren hebben we nog geen eigen adventskalender van Lidl in de Nederlandse supermarkten gezien, maar daar gaat in de toekomst ongetwijfeld verandering in komen. Toch is het lastig om te zeggen of dat dit jaar al gaat gebeuren. Wil jij sowieso met een kaarsen adventskalender aftellen naar de feestdagen? Bekijk dan eens de prachtige Yankee Candle adventskalenders. Tot het assortiment adventskalenders in het Verenigd Koninkrijk behoort dit jaar ook de Ilchester kaas adventskalender, een vegan adventskalender, een DIY adventskalender en een chocolade adventskalender.

Bekijk de Yankee Candle adventskalenders op bol.com

Lidl adventskalender kaarsen

Leave a Comment