Liberty London adventskalender 2021

De Liberty London adventskalender 2021 is de eerste beauty adventskalender die dit jaar gepresenteerd is. Waar het nog volop wachten is wat we dit jaar mogen verwachten van de grote bedrijven en hun kalenders, is Liberty London er dit jaar vroeg bij. De advent kalender van Liberty heeft dit jaar een waarde die hoger is dan ooit te voren. De inhoud heeft een totale waarde van meer dan 1200 euro. Het goede nieuws is dat je de kalender, zodra hij beschikbaar komt, ook gewoon in Nederland kunt bestellen. In dit artikel vertellen we je alles over de Liberty London adventskalender 2021.

Bekijk de Liberty adventskalender

Liberty christmas advent calendar

De Liberty Christmas Advent Calendar is in Engeland altijd een groot succes, maar door de internationale verzending kun je hem ook gewoon in Nederland bestellen. Inmiddels zijn de eerste details over de Liberty London kalender bekend. Zo heeft de inhoud een waarde die meer dan 900 Britse pond bedraagt. Omgerekend betekent dat ruim 1200 euro. Daarmee heeft de inhoud de hoogste waarde ooit.

Daarnaast is duidelijk geworden dat de adventskalender van Liberty dit jaar bestaat uit 25 lades met daarop erfgoed prints uit de Liberty Classics collection. In de lades zitten producten verstopt van verschillende nieuwe merken, inclusief een aantal exclusieve producten en must-haves.

Liberty London adventskalender 2021 kopen

De Liberty London adventskalender 2021 is nu alvast aangekondigd en zal in de komende maanden ongetwijfeld officieel worden gepresenteerd. De kalender zal worden verkocht vanaf 6 oktober. Je bestelt de kalender via de officiële website van Liberty. Het is op dit moment nog niet bekend wat de prijs wordt van de beauty adventskalender. Vorig jaar ging de kalender voor 215 Britse pond over de toonbank, omgerekend zo’n 250 euro. Ga jij dit jaar voor de Liberty adventskalender? Wees er dan snel bij, want wij verwachten dat hij razendsnel raakt uitverkocht.

Bekijk de Liberty adventskalender

Leave a Comment