LEGO Star Wars 75245 Adventskalender 2019

Ook dit jaar maak je er in december weer een episch avontuur van met de nieuwe LEGO Star Wars adventskalender. Ontdek minifiguren van helden en schurken uit Star Wars, bouw je eigen voertuigen en verdedig je basis met diverse wapens. De adventskalender is sinds september te koop. Naast deze Star Wars adventskalender heeft LEGO ook drie andere adventskalenders op de markt gebracht. Het gaat om uitvoeringen van LEGO Harry Potter, LEGO Friends en LEGO City.

LEGO Star Wars 75245 Adventskalender

Ben jij er klaar voor om op avontuur te gaan in de ruimte? Met deze Star Wars adventskalender van LEGO tel je in 24 dagen af tot kerstmis. Achter ieder deurtje zit een unieke miniset die de dagen richting Kerst nog leuker maken. Van helden tot schurken en van voertuigen tot wapens. Alles is te vinden!

Het leuke aan de adventskalenders van Star Wars is dat de kalender tevens dient als strijdtoneel. Welke planeet we ditmaal moeten verdedigen is aan jou om te ontdekken. Zie jij jezelf al de strijd aangaan? Of vind je het gewoon leuk om de figuurtjes te verzamelen? Als fan van LEGO Star Wars mag deze set in december niet ontbreken!

LEGO Star Wars Adventskalender 2019 kopen?

Wil jij samen met Porg, Chewbacca, een First Order Stormtrooper en andere personages uit Star Wars aftellen tot Kerst? Dan is deze LEGO Star Wars 2019 adventskalender perfect voor jou. Uiteraard is deze set ook heel leuk om cadeau te doen aan je kind, familie of partner. De adventskalender is inmiddels te koop bij Bol.com*

Bekijk de LEGO Star Wars adventskalender op Bol.com* Lego Star Wars 75245 Adventskalender

Leave a Comment