LEGO Harry Potter adventskalender 2022

De LEGO Harry Potter adventskalender 2022 met setnummer 76404 is aangekondigd. Alhoewel de officiële presentatie van LEGO nog even op zich laat wachten, is nu al de eerste informatie naar buiten gekomen over de LEGO adventskalender 2022 Harry Potter. De LEGO adventskalender Harry Potter behoort ieder jaar tot de meest verkochte adventskalenders voor kinderen. Dit jaar verwachten we dat de kerstkalender opnieuw over de toonbank vliegt. Je bestelt hem vanaf 1 september 2022 voor de prijs van 34,99 euro bij bol.com, Amazon en via de officiële website van LEGO. Voor wie koop jij dit jaar de LEGO Harry Potter adventskalender 2022?

Bekijk het LEGO Harry Potter assortiment op Bol.com*

Harry Potter LEGO adventskalender 2022 76404

De Harry Potter LEGO adventskalender 2022 is gelekt. Het bedrijf van de populaire kleurrijke steentjes is er ieder jaar vroeg bij. Door middel van foldertjes krijgen fans van LEGO al vroeg in het jaar een glimp van de nieuwe LEGO adventskalenders 2022. Dat geldt ook voor de LEGO Harry Potter adventskalender 2022. De advent kalender van dit jaar is een leuke verrassing voor jongens en meisjes. Met de inhoud kunnen kinderen namelijk bekende scénes uit de films naspelen. Daarnaast doet de kalender het onder volwassenen ook goed, omdat het een ware collectible is.

LEGO adventskalender 2022 Harry Potter

De LEGO adventskalender 2022 Harry Potter neemt je mee naar de Wizarding World. Met honderden steentjes en ieder jaar zeven verschillende minifiguren, bouw je leuke LEGO sets en laat je jouw fantasie de vrije loop. De laatste jaren zat er in de adventskalender sowieso een Harry Potter verstopt en dat is dit jaar niet anders. Het tweede minifiguur dat al bekend is gemaakt, is Nymphadora Tops. Hermelien Griffel en Ron Wemel zijn niet terug te vinden in de adventskalender Harry Potter 2022 LEGO. Voldemort en Black Sirius wel. Wat ook duidelijk is, is dat er naast minifiguurtjes ook voorwerpen en accessoires zitten verstopt achter de 24 deurtjes. Dit jaar is dat in de LEGO Harry Potter adventskalender onder meer een mini-model van de Hogwarts Express, de vliegende auto en de vuurbeker.

Inhoud Harry Potter adventskalender LEGO

De inhoud van de Harry Potter adventskalender LEGO wordt pas later bekendgemaakt. Op dit moment moeten we het doen met de informatie die we te weten zijn gekomen doordat de adventskalender opdook in een folder. Toch zijn er al een aantal dingen die we nu al zeker weten.

  • Ontdek achter 24 deurtjes een leuke LEGO Harry Potter verrassing. Variërend tussen figuren, mini-modellen en accessoires.
  • Inclusief zeven minifiguren met dit jaar in ieder geval Harry Potter en Nymphadora Tops
  • Met unieke mini-modellen met dit jaar Hogwarts Express en de vliegende auto!
  • Klap de doos uit tot een waar speelveld waar je je eigen scénes op naspeelt.

LEGO adventskalender Harry Potter 2022 kopen

De LEGO Harry Potter adventskalender 2022 is vanaf 1 september te koop. De adventkalender van Harry Potter kost 34,99 euro. Ben jij groot fan van Harry Potter en wil je deze speelgoed adventskalender niet mislopen? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling. De LEGO adventskalender Harry Potter behoort ieder jaar tot de meest populaire aftelkalenders van het jaar. Bestel hem dan ook snel via bol.com, Amazon en via de officiële website van LEGO.

Bekijk het LEGO Harry Potter assortiment op Bol.com*

Veelgestelde vragen Harry Potter adventskalender LEGO

Wat kost de LEGO Harry Potter adventskalender?

De LEGO Harry Potter adventskalender is jaarlijks voor dezelfde prijs te koop. Zo heeft de Harry Potter adventskalender een adviesprijs van 34,99 euro. Daarvoor wordt hij ook in 2022 verkocht. Daarnaast zal hij door korting soms goedkoper te koop zijn. Houd daarvoor deze pagina goed in de gaten.

Is de Harry Potter LEGO adventskalender het geld waard?

De LEGO adventskalender is voorzien van 24 verrassingen. Omgerekend is dat zo’n €1,50 per dag. Daarvoor krijg je wel een aantal exclusieve minifiguren cadeau die niet in andere LEGO sets terug te vinden zijn. Wat ons betreft zijn de LEGO adventskalenders dan ook zeker het geld waard en zijn ze ook vooral leuk om cadeau te geven.

Vanaf wanneer is de LEGO adventskalender Harry Potter te koop?

De LEGO adventskalenders zijn jaarlijks vanaf 1 september te koop. Ze zijn zowel te koop in fysieke winkels als online. Bestellen doe je via onder meer bol.com, Amazon en via de officiële website van LEGO.

Voor welke leeftijd is de Harry Potter adventskalender geschikt?

De Harry Potter adventskalender is geschikt voor kinderen van zeven jaar en ouder.

Welke LEGO adventskalenders zijn in 2022 nog meer te koop?

Naast de Harry Potter adventskalender koop je in 2022 ook de LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars en LEGO Marvel adventskalender. Een overzicht van de LEGO adventskalender 2022.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!