LEGO Harry Potter adventskalender 2021 76390

De LEGO Harry Potter adventskalender 2021 is aangekondigd. Ieder jaar lanceert LEGO een aantal adventskalenders van vaste thema’s. Ook dit jaar is Harry Potter weer van de partij. De kalender komt op 1 september 2021 beschikbaar op de officiële website van LEGO, bol.com* en Amazon*. De kalender heeft een verkoopprijs van 29,99 euro en is gevuld met jouw favoriete karakters uit Harry Potter. Kies jij ook voor de LEGO Harry Potter adventskalender 2021?

In 2022 is een nieuwe Harry Potter adventskalender verschenen. Bekijk ook de LEGO Harry Potter adventskalender 2022.

Bekijk het LEGO Harry Potter assortiment op Bol.com*

LEGO Harry Potter adventskalender 2021

De LEGO Harry Potter adventskalender 2021 is klaar voor release. Het bedrijf van de populaire kleurrijke steentjes is er ieder jaar vroeg bij. Ook dit jaar is de kalender alweer vroeg aangekondigd. De advent kalender van dit jaar biedt kinderen een leuke kans om scènes uit de film met hun eigen fantasie na te spelen. Ondertussen is de Harry Potter adventskalender voor volwassenen ook altijd een zeer leuke collectible.

In de adventskalender van dit jaar vind je in totaal 274 steentjes. Daarbij zitten onder meer zes minifiguren, met onder meer Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en niemand minder dan Draco Malfidus. Daarnaast bevat de adventskalender ook altijd de nodige voorwerpen en accessoires die je absoluut bekend voorkomen als je de films hebt bekeken. Voor fans van Harry Potter is deze adventskalender dan ook een geweldige manier om mee af te tellen naar de feestdagen.

Inhoud LEGO Harry Potter 76390

De inhoud van de LEGO Harry Potter adventskalender verschilt ieder jaar. De kalender van dit jaar bevat in ieder geval zes minifiguren waarbij de favoriete uit de Harry Potter-films niet zijn overgeslagen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende accessoires toegevoegd. Denk daarbij aan de brieven van Zweinstein, de kluis in Goudgrijp en een aantal van Harry’s schoolspullen. Daarnaast vind je ook Hedwig, de uil van Harry Potter. Extra leuk is dat op de achterkant van de doos een bordspel staat. Dat spel kan gespeeld door een kleurrijke draaitol die in het allerlaatste vakje van de kalender verstopt zit. Daarnaast zijn er ook twee willekeurige tovenaarskaarttegels toegevoegd. Daar zijn in totaal zestien van beschikbaar.

Kort samengevat bestaat de inhoud uit:

  • Zes minifigures (o.a. Harry Potter, Hermelien en Ron)
  • Leuke accessoires uit de films
  • Inclusief bordspel met kleurrijke draaitol
  • Twee willekeurige tovenaarskaarttegels

Adventskalender 2021 LEGO Harry Potter kopen

De LEGO Harry Potter adventskalender van dit jaar komt op 1 september beschikbaar. De adventkalender van Harry Potter komt beschikbaar voor een prijs van 29,99 euro. Wie dit jaar graag met de Harry Potter LEGO adventskalender aftelt naar de kerstdagen, doet er goed aan om niet te lang te wachten. Adventskalenders raken tenslotte razendsnel uitverkocht. De kalender wordt verkocht bij LEGO, bol.com* en Amazon*. Bekijk ook de LEGO adventskalender 2022. Ga jij dit jaar voor de LEGO Harry Potter adventskalender 2021?

Bekijk het LEGO Harry Potter assortiment op Bol.com*

LEGO Harry Potter adventskalender 2021 inhoud

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!