LEGO Harry Potter adventskalender 2020 (75981)

LEGO Harry Potter adventskalender 2020 kopen? Ook dit jaar is LEGO terug met vier verschillende kalenders om mee af te tellen naar de feestdagen. Inmiddels is die van Harry Potter officieel aangekondigd. Net als ieder jaar bevat deze kalender leuke bouwwerkjes die alles te maken hebben met de filmreeks. In totaal vind je zes minifiguurtjes en in totaal 355 onderdelen. De kalender van dit jaar heeft setnummer 75981 meegekregen.

Bekijk LEGO Harry Potter op Bol.com*

LEGO Harry Potter adventskalender 2020

De LEGO Harry Potter adventskalender van 2020 is bekend. Ook dit jaar kunnen we op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Ben jij groot fan van zowel Harry Potter als LEGO? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je namelijk alles over de LEGO Harry Potter aftelkalender die vanaf 1 september wordt verkocht. Zo nemen we je mee naar de inhoud, de prijs en waar je hem kunt halen.

Ben je op zoek naar een aantal nieuwe Harry Potter minifiguren om jouw collectie verder mee uit te breiden? Dan is dit een goede kans. Zo zitten in de kalender figuren verstopt van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Padma Patil, Parvati Patil en Cho Chang. Extra leuk aan de LEGO-doos, is dat je hem ook prima kunt gebruiken als landschap om jouw verrassingen tentoon te stellen. Het is daarnaast ook een leuke manier om jouw andere Harry Potter-sets verder mee uit te breiden.

Inhoud

Met de LEGO Harry Potter adventskalender 2020 start je op 1 december met het openen van een vakje. Daarna haal je iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn. De inhoud kan verschillen tussen minifiguurtjes of juist leuke accessoires die je kunt herkennen uit de Harry Potter films. Dit kun je dit jaar verwachten:

  • Iedere dag een nieuwe verrassing in Harry Potter thema
  • Bevat zes leuke minifiguren met Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Padma Patil, Parvati Patil en Cho Chang
  • Hoe dichter je bij Kerstavond komt, hoe meer kersttaferelen je zelf kunt nabootsen
  • In totaal vind je 355 LEGO blokjes in de adventskalender. Naast de minifiguren kom je herkenbare verrassingen tegen uit de films

LEGO Harry Potter adventskalender kopen

De LEGO Harry Potter adventskalender is vanaf 1 september te bestellen bij zowel Bol.com* als Amazon*. Ook kun je hem uiteraard kopen op de officiële website van LEGO*. Met zijn release in september kun je deze kalender goed aanschaffen als bijvoorbeeld Sinterklaascadeau. Naar verwachting wordt de kalender dit jaar verkocht voor een bedrag van 29,99 euro. Kies jij dit jaar voor de LEGO Harry Potter adventskalender 2020?

Bekijk LEGO Harry Potter op Bol.com*

Bekijk de adventskalender op Amazon*

LEGO Harry Potter adventskalender achterkant

Leave a Comment