LEGO Friends Adventskalender 2019 41382

0
LEGO Friends adventskalender 2019 41382

LEGO Friends is ook dit jaar weer terug met een gloednieuwe adventskalender. LEGO is dit jaar aan de slag gegaan met vier nieuwe adventskalenders. Naast de Friends-editie kun je de komende feestdagen ook aan de slag met een adventskalender van LEGO Harry Potter, LEGO Star Wars en LEGO City.

LEGO Friends adventskalender 2019

De LEGO Friends adventskalender met typenummer 41382 is een leuke verrassing voor kinderen die graag aan het bouwen zijn. Vooral meisjes zullen erg blij worden van deze adventskalender, omdat ze op deze manier naar de feestdagen toe kunnen leven met hun favoriete vriendinnen uit Heartlake City. Start op 1 december met het openen van een deurtje en tel je vervolgens op een leuke manier af naar de naderende kerstdagen.

De adventskalender van LEGO Friends is gevuld met een aantal kleine bouwpakketjes. Je kunt van alles tegenkomen, maar in deze adventskalender tref je sowieso een minipoppetje van Mia, een sneeuwpop, een hamster, Zobo en Zibita en een kerstboom. De cadeautjes kunnen vervolgens een leuk plekje krijgen op de kinderkamer of zelfs een plekje in de kerstboom.

LEGO Friends adventskalender 41382 kopen

De LEGO Friends adventskalender van 2019 met typenummer 41382 is inmiddels te koop bij Bol.com*. adventskalender bestaat uit in totaal 330 onderdelen. Wie de adventskalender bij Bol.com bestelt kan hem razendsnel in huis verwachten.

Bekijk de LEGO Friends adventskalender 2019 op Bol.com*

LEGO Friends Adventskalender 2019 achterkant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here