Lakritz drop adventskalender 2021

Ken jij iemand die dol is op drop? Dan heb je nu de perfecte adventskalender gevonden. De Lakritz drop adventskalender 2021 is één van de snoep adventskalenders die Boxiland dit jaar op de markt heeft gebracht. Het bedrijf is dit jaar druk bezig om leuke adventskalenders te maken. Zo verschenen eerder al onder meer wijn adventskalenders. Nu is het de beurt aan een adventskalender vol heerlijke dropjes.

Bekijk de Lakritz drop adventskalender 2021 op Amazon*

Lakritz drop adventskalender 2021

De Lakritz drop adventskalender 2021 zit dit jaar gevuld met heerlijke dropjes. Lakritz staat in het Duits voor drop, dus deze adventskalender biedt iedere liefhebber 24 overheerlijke dropjes. De dropsmaken waar Boxiland voor heeft gekozen zijn zeer divers. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan zoethout, maar ook aan salmiak. In ieder geval 24 overheerlijke smaken om het uit te houden tot aan Kerstmis.

Deze Lakritz drop adventskalender is een waar probeerpakket. Zo vind je bijvoorbeeld de gangbare dropjes zoals Engelse drop, schoolkrijt en dropveter, maar ook speciale smaken met meer salmiak, extra zout en zelfs een vruchtensmaak. Extra leuk aan de adventskalenders van Boxiland is dat de makers ervoor gekozen hebben de kalenders met de hand te laten vullen door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt. Daarnaast kun je deze adventskalender volgend jaar ook zelf nog eens opnieuw gebruiken. Hij is namelijk ook eenvoudig zelf te vullen.

Lakritz adventskalender kopen

De Lakritz drop adventskalender is in Nederland niet te koop, maar is gelukkig wel te bestellen via Amazon*. De adventskalenders worden zorgvuldig ingepakt en razendsnel verstuurd. Aan wie geef jij de Lakritz drop adventskalender 2021?

Bekijk de Lakritz drop adventskalender 2021 op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!