L.O.L. Surprise adventskalender

0
L.O.L. Surprise adventskalender

De L.O.L. Surprise! adventskalender is de beste adventskalender die je dit jaar aan een meisje kunt geven. Meisjes zijn dol op de L.O.L. Surprises en ze zijn dan ook uiterst populair onder de jongeren. De L.O.L. Surprise poppen zijn verrassingspoppen die goed worden verkocht. Je koopt als het ware een bal waarbij elke laag een nieuwe verrassing onthult. Aan het eind heb je een leuk poppetje met zijn eigen accessoires. Wat is er nou nog leuker dan aftellen naar Kerstmis met een L.O.L. Surprise adventskalender?

L.O.L. Surprise adventskalender

De L.O.L. Surprise adventskalender is een limited edition kalender. Je doet er dan ook goed aan om hem snel te bestellen als jouw dochter dit jaar met deze adventskalender wil aftellen naar Kerstmis. De buitenkant van de adventskalender is roze en op de voorkant zie je direct een verrassingspoppetje. De adventskalender is als het ware een koffertje die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft dan ook een reisthema meegekregen. Zodra je de kalender openklapt, komen er 25 vakjes tevoorschijn.

Met deze adventskalender start je op 1 december met het openen van een vakje. Het laatste vakje wordt uiteindelijk geopend op eerste kerstdag. In het roze koffertje kom je verschillende L.O.L. items terecht. Niet alleen een exclusieve L.O.L. pop, maar ook exclusieve kledingstukken en accessoires. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en wat ons betreft één van de leukste adventskalenders die je dit jaar aan een meisje kunt geven.

L.O.L. Surprise kopen

De L.O.L. Surprise adventskalender is te koop bij Amazon*. Het bedrijf zorgt ervoor dat de adventskalenders kosteloos worden verstuurd naar Nederland en België. Aan welk meisje geef jij deze super schattige L.O.L. Surprise adventskalender dit jaar cadeau? Ook in het assortiment van bol.com* vind je heel veel artikelen van dit coole meisjesmerk.

Bekijk de L.O.L. Surprise adventskalender op Amazon*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here