L.O.L. Surprise adventskalender 2021

De L.O.L. Surprise! adventskalender 2021 is de beste adventskalender die je dit jaar aan een meisje kunt geven. Meisjes zijn dol op de L.O.L. Surprises en dit jaar is het thema op een bijzondere manier naar een adventskalender gebracht. De L.O.L. Surprise poppen zijn verrassingspoppen die goed worden verkocht. Je koopt als het ware een bal waarbij elke laag een nieuwe verrassing onthult. Aan het eind heb je een leuk poppetje met zijn eigen accessoires. Wat is er nou nog leuker dan aftellen naar Kerstmis met een L.O.L. Surprise adventskalender 2021?

Bekijk de L.O.L. Surprise adventskalender op bol.com*

L.O.L. Surprise adventskalender 2021

De L.O.L. Surprise adventskalender is een limited edition kalender. Je doet er dan ook goed aan om hem snel te bestellen als jouw dochter dit jaar met deze adventskalender wil aftellen naar Kerstmis. De buitenkant van de adventskalender is roze en op de voorkant zie je direct een verrassingspoppetje. De adventskalender is dit jaar een Outfit of the Day uitvoering. Zodra je de kalender openklapt, komen er 25 vakjes tevoorschijn.

Met deze adventskalender start je op 1 december met het openen van een vakje. Het laatste vakje wordt uiteindelijk geopend op eerste kerstdag. In de doos kom je verschillende LOL items tegen. Niet alleen een exclusieve L.O.L. pop, maar ook exclusieve kledingstukken en accessoires. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en wat ons betreft één van de leukste adventskalenders die je dit jaar aan een meisje kunt geven.

L.O.L. Surprise kopen

De L.O.L. Surprise adventskalender 2021 is te koop bij bol.com* en Amazon*. Let daarbij wel op: De kalender bij bol.com is beschikbaar met Engelse tekst op de doos, terwijl de kalender van Amazon slechts met Duitse tekst beschikbaar is. Gelukkig gaat het uiteindelijk vooral om de pop en de kleding. Aan welk meisje geef jij deze super schattige LOL Surprise adventskalender dit jaar cadeau? Naast deze adventskalender vind je in het assortiment van bol.com* ook heel veel andere artikelen van L.O.L. Surprise. Daarnaast zijn er ook nog L.O.L. Surprise adventskalenders uit eerdere jaren te koop. Haal jij de L.O.L. Surprise adventskalender 2021 in huis?

Bekijk de L.O.L. Surprise adventskalender op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!