Koffie adventskalender 2021

Koffie adventskalender 2021 kopen? Ook dit jaar zijn er weer volop koffie adventskalenders beschikbaar. Drink jij graag een kopje koffie of ken jij iemand die geen dag zonder koffie kan doorbrengen? Dan hebben wij voor jou de beste keuzes op een rijtje gezet. Koffie adventskalenders zijn de laatste jaren uiterst populair geworden. Ook grote koffiemerken zoals Nespresso, Tassimo en Nescafé hebben tegenwoordig hun eigen adventskalender met koffie. In dit artikel vind je een totaal overzicht van de koffie adventskalenders 2021.

Koffie adventskalender 2021

L'Or Espresso adventskalender

De L'OR Espresso adventskalender is verschenen. Deze kalender bevat 24 verschillende capsules met espresso & ristretto, lungo, decaffeinato, limited creation, single origin en sublime. Alle capsules zijn te gebruiken in Nespresso koffiemachines. Extra leuk is het feestelijke design waar bij deze L'OR adventskalender voor gekozen is. Ook de prijs van slechts 8,99 euro maakt hem geschikt voor iedere koffieliefhebber. Bestellen doe je via bol.com*.

Tassimo Capsule koffie adventskalender

De Tassimo Capsule adventskalender is dit jaar ook een van de beschikbare koffie adventskalenders. Deze kalender bevat 24 capsules van Tassimo. Je start dan ook op 1 december met het openenen van een vakje en haalt vervolgens iedere dag een koffiesmaak tevoorschijn. De laatste haal je op kerstavond uit de adventskalender. De capsules zijn allen van Tassimo en bevatten onder meer tijdloze klassiekers, maar ook nieuwe favorieten. Je koopt de Tassimo adventskalender nu bij bol.com*.

Nescafé Dolce Gusto adventskalender

De Nescafé Dolce Gusto Capsule-adventskalender is weer beschikbaar. Deze adventskalender heeft als slogan 24 Days of Coffee. Achter ieder deurtje vind je een heerlijke koffie-ervaring. De kalender bevat namelijk 24 verschillende capsules met zwarte koffie. Alle cupjes zijn bedoeld voor een Docle Gusto machine. De Nescafé Dolce Gusto Capsule adventskalender bestel je via bol.com*.

Koffie adventskalender van Roth

Ook Roth is dit jaar weer van de partij met een eigen koffie adventskalender. Deze kalender bevat verschillende soorten koffie met onder meer cappuccino en Latte Macchiato. In totaal zitten er 24 verrassingen in deze adventskalender verstopt. Ook zijn er kleine accessoires zoals een geurkaars toegevoegd aan de kalender. Je bestelt de Roth koffie adventskalender via Amazon*.

Nespresso koffie adventskalenders

Ben jij groot fan van koffie van Nespresso? Ook daar is een adventskalender van verschenen. Deze exclusieve capsule adventskalender heeft achter ieder deurtje een verrassing voor de Nespresso-machine. Met deze Nespresso adventskalender kun je op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Je vindt oude favorieten, maar kunt ook meteen kennismaken met nieuwe capsules van Nespresso. De kalender bevat 24 aluminium capsules met zwarte koffie. Je bestelt de kalender via bol.com*.

C&T Koffie bonen adventskalender

Kies jij dit jaar liever voor een koffie adventskalender met bonen? Dan is gelukkig ook C&T dit jaar weer van de partij. In deze kalender vind je verschillende zakjes met koffie bonen. Deze zijn afkomstig uit verschillende landen. Denk daarbij aan landen als Colombia, Honduras, Mexico, Hawaii en Panama. Vorig jaar waren de koffie adventskalenders van C&T ware bestsellers. Dit jaar zijn ze beschikbaar als bonen, gemalen en als Senseo pads. Voor welke C&T koffie adventskalender 2021 kies jij? Je bestelt ze via Amazon*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!