Koffie adventskalender 2020

De koffie adventskalender 2020 is bekend. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende aftelkalenders op de markt. De keuze is enorm en daardoor kan het helpen om te weten waar iemand van houdt als je een kalender wilt aanschaffen. De laatste jaren hebben de koffie adventskalenders flink aan populariteit gewonnen. Ook dit jaar mogen we verschillende keuzes op de markt verwachten. In dit kader vind je een overzicht van de beste opties op een rijtje.

C&T Classic adventskalender 2020

Om te beginnen kun je dit jaar met de C&T koffie adventskalender 2020 aftellen naar de feestdagen. De kalender is gevuld met 24 biologische fairtrade koffies. De inhoud is vrij divers en daarmee is het het perfecte cadeau voor kenners en fijnproevers. De kalender is vanaf 15 september te bestellen en brengt je koffie uit onder meer Colombia, Guatemala, Honduras, Mexico, Brazilië en Sumatra. De kalender bevat onder meer 2x6 exclusieve Bio koffie, 2x5 fair trade koffie en een leuke verrassing.

Koffie adventskalender 2020

Koffie adventskalender 2020

C&T heeft dit jaar ook een Classic koffie adventskalender van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Deze kalender is gevuld met 24 hoogwaardige fijnproeverskoffie van over de hele wereld, waaronder één van de duurste ter wereld. Achter ieder deurtje vind je een lekkere koffie voor het adventsseizoen. Daarmee zet je maximaal vier koppen koffie, zodat je hem ook kunt delen met anderen. De C&T Classic Koffie adventskalender 2020 is vanaf 15 september te bestellen bij Amazon*. De koffie uit deze kalender is onder meer afkomstig uit Mexico, Brazilië, Kenia, Colombia en Honduras.

Koffie adventskalender