Koffie adventskalender 2020

De koffie adventskalender 2020 is bekend. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende aftelkalenders op de markt. De keuze is enorm en daardoor kan het helpen om te weten waar iemand van houdt als je een kalender wilt aanschaffen. De laatste jaren hebben de koffie adventskalenders flink aan populariteit gewonnen. Ook dit jaar mogen we verschillende keuzes op de markt verwachten. In dit kader vind je een overzicht van de beste opties op een rijtje.

L' Or Nespresso Capsule adventskalender

Ben jij dol op Nespresso? Dan hebben wij de beste koffie adventskalender 2020 voor jou gevonden. Wat dacht je van deze L'Or Nespresso Capsule adventskalender? De kalender is gevuld met 24 cupjes die ervoor zorgen dat jij op een leuke manier kunt aftellen naar de feestdagen. Uiteraard vind je in de kalender verschillende soorten koffie, zodat je meteen de nodige varianten kunt uitproberen. De aluminium capsules met zwarte koffie passen in Nespresso-machines. De L'Or Nespresso Capsules adventskalender bestel je eenvoudig bij bol.com*.

Dolce Gusto Capsule adventskalender

Naast de L' Or Nespresso adventskalender is er ook een Dolce Gusto Capsule adventskalender beschikbaar. In de kalender zitten 24 capsules verstopt die je kunt gebruiken in iedere Dolce Gusto machine. Uiteraard tref je verschillende smaken van tijdloze klassiekers tot aan ware bestsellers. De kalender is een leuke manier om kennis te maken met het aanbod van Dolce Gusto. De Dolce Gusto adventskalender bestel je bij bol.com*

Boxiland koffie adventskalender 2020

De koffie adventskalender 2020 is afkomstig van Boxiland. Het bedrijf heeft dit jaar meerdere adventskalenders in zijn assortiment, waaronder één met wijn en Amerikaans snoep. Het leuke is dat al deze adventskalenders met de hand worden gevuld door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt. Onder meer door beperkingen lukt het hun niet om aan de slag te gaan, maar gelukkig brengt Boxiland daar verandering in.

Deze koffie adventskalender is dan ook een waar cadeau om te krijgen. De kalender is gevuld met 24 overheerlijke koffiesmaken om 's ochtends goed wakker te kunnen worden. Het eerste wat je vanaf 1 december doet in de ochtend, is een deurtje openen van de adventskalender. Haal de nieuwe smaak eruit en test hem uit. Aan het eind van de rit heb je 24 verschillende koffiesmaken geprobeerd.

Het leuke aan deze adventskalender is dat je echt kennismaakt met nieuwe koffie. Haal je normaal altijd hetzelfde pakje van hetzelfde merk in de supermarkt, gaat het er met deze koffie adventskalender anders aan toe. Zo haal je koffie in huis uit verschillende landen, waaronder Costa Rica, Domincaanse Republik, Brazilië, Colombia, India, Indonesië en nog veel meer. Uiteraard afkomstig van de allerbeste koffiebonen om van deze kalender echt een geschenk te maken. Je koopt de kalender bij Amazon*.

Koffie adventskalender 2020

Koffie adventskalender

C&T heeft dit jaar ook een Classic koffie adventskalender van hoge kwaliteit op de markt gebracht. Deze kalender is gevuld met 24 hoogwaardige fijnproeverskoffie van over de hele wereld, waaronder één van de duurste ter wereld. Achter ieder deurtje vind je een lekkere koffie voor het adventsseizoen. Daarmee zet je maximaal vier koppen koffie, zodat je hem ook kunt delen met anderen. De C&T Classic Koffie adventskalender 2020 is vanaf 15 september te bestellen bij Amazon*. De koffie uit deze kalender is onder meer afkomstig uit Mexico, Brazilië, Kenia, Colombia en Honduras.

Koffie adventskalender

C&T Classic adventskalender 2020

Je kunt dit jaar ook met de C&T koffie adventskalender 2020 aftellen naar de feestdagen. De kalender is gevuld met 24 biologische fairtrade koffies. De inhoud is vrij divers en daarmee is het het perfecte cadeau voor kenners en fijnproevers. De kalender is vanaf 15 september te bestellen en brengt je koffie uit onder meer Colombia, Guatemala, Honduras, Mexico, Brazilië en Sumatra. De kalender bevat onder meer 2x6 exclusieve Bio koffie, 2x5 fair trade koffie en een leuke verrassing.

Koffie adventskalender 2020