Koffie adventskalender 2019: met 24 verrassingen

De koffie adventskalender 2019 is dé oplossing voor mensen die graag koffie drinken. Iedereen kent wel iemand die niet zonder koffie kan. Welk cadeau kun je hem of haar nou beter geven dan deze leuke koffie adventskalender. Op deze manier weet je zeker dat jouw vriend of vriendin op een ontspannen manier af kan tellen naar Kerstmis én dat hij of zij direct wat nieuwe smaken koffie uitprobeert. Of misschien ben jij zelf wel diegene die geen dag zonder koffie kan.

Koffie adventskalender 2019

De koffie adventskalender 2019 is afkomstig van Boxiland. Het bedrijf heeft dit jaar meerdere adventskalenders in zijn assortiment, waaronder één met wijn, bier, whisky en Amerikaans snoep. Het leuke is dat al deze adventskalenders met de hand worden gevuld door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt. Onder meer door beperkingen lukt het hun niet om aan de slag te gaan, maar gelukkig brengt Boxiland daar verandering in.

Deze koffie adventskalender is dan ook een waar cadeau om te krijgen. De kalender is gevuld met 24 overheerlijke koffiesmaken om ’s ochtends goed wakker te kunnen worden. Het eerste wat je vanaf 1 december doet in de ochtend, is een deurtje openen van de adventskalender. Haal de nieuwe smaak eruit en test hem uit. Aan het eind van de rit heb je 24 verschillende koffiesmaken geprobeerd.

Het leuke aan deze adventskalender is dat je echt kennismaakt met nieuwe koffie. Haal je normaal altijd hetzelfde pakje van hetzelfde merk in de supermarkt, gaat het er met deze koffie adventskalender anders aan toe. Zo haal je koffie in huis uit verschillende landen, waaronder Costa Rica, Domincaanse Republik, Brazilië, Colombia, India, Indonesië en nog veel meer. Uiteraard afkomstig van de allerbeste koffiebonen om van deze kalender echt een geschenk te maken.

Koffie adventskalender kopen

Deze koffie adventskalender is online te bestellen bij Amazon*. Alhoewel het bedrijf in Duitsland gevestigd zit, worden bestelling gelukkig ook naar Nederland verzonden. Bijkomend voordeel is dat Prime-leden geen verzendkosten betalen. Haal jij deze adventskalender binnen als cadeau, of ga je zelf aan de slag met de koffie adventskalender 2019?

Opmerking: Deze koffie adventskalender is momenteel uitverkocht. Wel heeft Amazon andere koffie adventskalenders in zijn assortiment, waaronder die van Querfee*.

Bekijk de koffie adventskalender op Amazon*

Leave a Comment