Kneipp adventskalender 2021

Kneipp adventskalender 2021 kopen? Net als vorig jaar is Kneipp ook dit jaar terug met een adventskalender. De kalender van het merk is net als vorig jaar gevuld met 24 heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten. Zo kun je in aanloop naar Kerstmis heerlijk ontspannen aan de slag met de verschillende producten. De Kneipp adventskalender is in Nederland te verkrijgen via Amazon* en later verwachten we hem ook bij bol.com*.

Bekijk de Kneipp adventskalender op Amazon*

Kneipp adventskalender 2021

Douche jij graag met de producten van Kneipp? Dan is deze wellness adventskalender Kneipp er één om naar uit te kijken dit jaar. Voor het ontwerp van de Kneipp adventskalender is dit jaar gekozen voor de kleur paars met een prachtige kerstboom op de voorkant. Daarnaast zijn er 24 deurtjes verstopt waarin je verschillende badoliën, massageolie, douchegels, bodylotion en handbalsems achter kunt vinden.

Kneipp heeft ook dit jaar weer zijn uiterste best gedaan om de beste producten te selecteren voor zijn kalender. Het resultaat is een adventskalender waarmee je op 1 december begint met het openen van een vakje en waarbij je op 24 december uiteindelijk het laatste verzorgingsproduct tevoorschijn tovert. In 24 dagen tijd heb jij je vervolgens met verschillende wellness-producten voor kunnen bereiden op de feestdagen.

Kneipp adventskalender kopen

De Kneipp adventskalender 2021 is per direct te koop bij Amazon*. Later verwachten we de adventskalender ook bij bol.com*. De kans dat deze kalender ook in de Nederlandse winkels komt te liggen, is klein. Wil jij er dan ook zeker van zijn dat jij dit jaar de Kneipp adventskalender in huis hebt om mee af te tellen naar de feestdagen? Bestel hem dan nu alvast via Amazon* met gratis verzorging. Kies jij voor de Kneipp adventskalender 2021?

Bekijk de Kneipp adventskalender op Amazon*

Inhoud Kneipp adventskalender 2021

  • Zeven verschillende badoliën van 20ml
  • Vier douchegels van 75 ml
  • Vier badkristallen van 60 gram
  • Drie massageoliën van 20ml
  • Twee body lotions van 75ml
  • Twee Handcrèmes (1 van 75ml en 1 van 20ml)
  • Een Lipverzorging van 4,7 gram
  • Een Crèmeolie peeling van 40ml

Kneipp adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!