Kneipp adventskalender 2020

Kneipp adventskalender 2020 kopen? Net als vorig jaar is Kneipp ook dit jaar terug met een adventskalender. De kalender van het merk is net als vorig jaar gevuld met 24 heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten. Zo kun je in aanloop naar Kerstmis heerlijk ontspannen aan de slag met de verschillende producten. De Kneipp adventskalender is in Nederland te verkrijgen via Amazon*.

Bekijk de Kneipp adventskalender op Amazon*

Kneipp adventskalender 2020

Douche jij graag met de producten van Kneipp? Dan is deze wellness adventskalender er één om naar uit te kijken dit jaar. Voor het ontwerp van de kalender is dit jaar gekozen voor de kleur rood met verschillende kerstballen op de voorkant. Daarnaast zijn er 24 deurtjes verstopt waarin je verschillende badoliën, massageolie, douchegels, bodylotion en handbalsems achter kunt vinden.

Kneipp heeft ook dit jaar weer zijn uiterste best gedaan om de beste producten te selecteren voor zijn kalender. Het resultaat is een adventskalender waarmee je op 1 december begint met het openen van een vakje en waarbij je op 24 december uiteindelijk het laatste verzorgingsproduct tevoorschijn tovert. In 24 dagen tijd heb jij je vervolgens met verschillende wellness-producten voor kunnen bereiden op de feestdagen.

Kneipp adventskalender kopen

Ben jij overtuigd van de Kneipp adventskalender 2020? Net als vorig jaar verwachten we niet dat deze kalender te koop komt in de Nederlandse winkels. Wel kun je hem in Nederland bestellen via Amazon. De kalender wordt verkocht door het bedrijf zelf en gratis verzonden binnen Nederland. Kies jij dit jaar voor de Kneipp adventskalender 2020?

Bekijk de Kneipp adventskalender op Amazon*

Inhoud Kneipp adventskalender 2020

  • Acht verschillende bad-essences van 20 ml
  • Vijf verschillende verzorgende badoliën van 20ml
  • Drie douchegels van 75 ml
  • De welbekende Kneipp ‘Goodbye Stress’ Bodylotion van 75 ml
  • Twee handcrèmes van 75 ml
  • Vijf massageoliën van 20 ml

Kneipp adventskalender Inhoud

Leave a Comment