Kinder adventskalender 2021

Kinder adventskalender 2021 met chocolade kopen? De Kinder adventskalenders behoren ieder jaar tot de meest favoriete chocolade adventskalenders van heel wat mensen. De chocolade adventskalenders van tegenwoordig zijn dan ook al lang niet meer zoals vroeger. Waar de chocolaatjes vroeger vaak niet zo heel lekker waren, hoef je daar bij de Kinder adventskalenders niet bang voor te zijn. In dit artikel vind je een overzicht van de Kinder chocolade adventskalenders van 2021.

Kinder adventskalender 2021 chocolade

De Kinder adventskalender 2021 is één van onze favoriete chocolade adventskalenders van dit jaar. Vroeger aten we regelmatig de surprise eieren van het bedrijf en alhoewel we dat vooral deden voor het speeltje dat erin verstopt zat, was de chocolade eromheen ook altijd heerlijk. Dat Kinder dit jaar verschillende adventskalenders op de markt heeft gebracht, doet ons dan ook deugd. Let wel op: deze adventskalenders worden vooral in Duitsland verkocht. Ze worden echter ook gewoon naar Nederland en België verstuurd. Hieronder de Kinder adventskalender 2021.

Kinder & Friends adventskalender

Een van onze favoriete Kinder adventskalenders is de Kinder & Friends adventskalender. Deze kalender is in de vorm van een ei en bevat dan ook verschillende Kinder Surprise eieren. in totaal vind je in deze kalender elf verrassingseieren, vijf Kinder chocolade figuren, vijf x twee gevulde Kinder chocoladerepen en drie x twee gevulde Kinder chocolade figuren. Het is dan ook een goed cadeau voor wie graag chocolade eet. Met deze Kinder & Friends adventskalender tel je in 24 dagen af naar Kerstmis. Je bestelt hem via Amazon*.

Kinder Maxi Mix huis adventskalender

De tweede Kinder adventskalender is de Kinder Maxi Mix adventskalender. Deze kalender heeft het design van een gezelig kersthuis. Op de voorkant zie je onder meer een draaimolen met een kerstman, sneeuwpop, pinguin en renndier. Het belangrijkste is echter de inhoud. De Kinder Maxi Mix adventskalender bevat twee verrassingseieren, zes chocoladerepen, twee keer Kinder Country, acht kleurrijke holle figuren en 6x2 chocolade bonbons. Net als de Kinder & Friends adventskalender, tel je ook met de Maxi Mix kalender in 24 dagen af naar Kerstmis. Je bestelt deze kalender via Amazon*.

Kinder Mix 3D adventskalender

Dit jaar behoort ook de Kinder Mix 3D adventskalender tot onze favorieten. Hiermee haal je een soort 3D kerstbakkerij of kerstworkshop in huis. Deze kalender is namelijk met twee verschillende designs te koop. De inhoud is bij beide adventskalenders van Kinder wel hetzelfde. Zo kun je rekenen op 2x een verrassingsei, 6x Kinder Schokobons, 8x chocoladerepen, 2x holle figuren van een kerstman en 6x mini eitjes in de smaak hazelnoot. Beide Kinder Mix 3D kalenders bestel je via Amazon*.

Kinder adventskalender met eigen foto

Tot slot kun je ook verschillende Kinder adventskalenders kopen met een eigen foto. CEWE heeft dit jaar verschillende adventskalenders beschikbaar waar je jouw eigen foto op kunt plaatsen en die gevuld is met verschillende Kinder chocolaatjes. Denk bijvoorbeeld aan de Kinder Surprise eieren adventskalender met elf eieren, vijf mini chocolades, vier mini bueno's en vier schoko bons. Upload jouw eigen foto of quote en bestel meteen een unieke adventskalender via CEWE*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!