Kinder adventskalender 2019 vol chocolade

0
Kinder adventskalender 2019

De Kinder adventskalender 2019 vol chocolade is één van de heerlijke chocolade adventskalenders die dit jaar te koop is. Als je vroeger wel eens een adventskalender kreeg, dan is de kans groot dat deze gevuld was met chocolaatjes. Maar zeg nou eerlijk… De meeste chocolade adventskalenders die je in de winkel haalt, zijn helemaal niet zo lekker. Daar heb je bij deze Kinder adventskalender geen last van.

Kinder adventskalender 2019

De Kinder adventskalender 2019 is één van onze favoriete chocolade adventskalenders van dit jaar. Vroeger aten we regelmatig de surprise eieren van het bedrijf en alhoewel we dat vooral deden voor het speeltje dat erin verstopt zat, was de chocolade eromheen ook altijd heerlijk. Dat Kinder dit jaar liefst twee verschillende adventskalenders op de markt heeft gebracht, doet ons dan ook deugd.

De eerste adventskalender van Kinder van dit jaar is de Kinder & Friends kalender. In deze kalender zitten elf Kinder verrassingseieren verstopt, vijf Kinder chocolade figuren, vijf gevulde Kinder chocoladerepen en 3 x 2 gevulde Kinder chocolade figuren. Het is dan ook een goed cadeau voor wie graag chocolade eet. Deze adventskalender is exclusief te koop bij Amazon*. Het bedrijf verstuurt pakketten razendsnel, waardoor je hem ruim op tijd in huis hebt.

Bekijk de Kinder & Friends adventskalender op Amazon*

Kinder huis adventskalender

Naast de Kinder & Friends adventskalender, is dit jaar ook de Kinder Maxi Mix adventskalender te koop. Deze adventskalender heeft het design van een gezellig kersthuis meegekregen. Het meest belangrijke is echter de inhoud ervan. In deze Kinder Maxi Mix adventskalender tref je twee verrassingseieren, zes chocoladerepen, Kinder country, acht kleurrijke holle figuren en 6×2 chocolade bollen. Ook deze adventskalender bestel je eenvoudig via Amazon*.

Bekijk de Kinder Maxi Mix adventskalender op Amazon*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here