Jack & Jones adventskalender 2021

De Jack & Jones adventskalender 2021 is dit jaar voor het eerst verschenen. Ben jij op zoek naar een adventskalender die gevuld is met sokken? Zoek niet verder! Deze Jack & Jones sokken adventskalender is de perfecte adventskalender voor mannen. Daarbij is hij ook nog eens een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de Happy Socks adventskalender. Je bestelt de gloednieuwe sokken adventskalender van Jack & Jones via bol.com* voor de prijs van 69,99 euro. Kies jij voor de Jack & Jones adventskalender 2021?

Bekijk de Jack & Jones adventskalender op bol.com*

Jack & Jones adventskalender 2021

De Jack & Jones adventskalender 2021 is de perfecte adventskalender voor mannen. Met deze adventskalender haal je namelijk 24 sokken in huis voor mannen van het bekende merk Jack & Jones. Een deel van de sokken zijn volledig in kerststijl, terwijl een ander deel gewoon uit de normale sokken collectie van Jack & Jones is. Denk daarbij aan sokken met gekleurde bolletjes erop, maar ook sokken met een kerstman of rendieren.

Met de Jack & Jones adventskalender 2021 start je op 1 december met het openen van een vakje. Op die dag haal je het eerste paar sokken tevoorschijn. In totaal zitten er in de adventskalender 24 paar sokken verstopt. Dat betekent dat je het laatste paar op kerstavond uit de kalender tevoorschijn haalt. De grote vraag is dan ook: Wie verras jij dit jaar met deze sokken adventskalender van Jack & Jones?

Jack & Jones sokken adventskalender kopen

De Jack & Jones sokken adventskalender is per direct te koop via bol.com*. De sokken in de adventskalender zijn one size. Je bestelt de adventskalender van Jack & Jones voor 69,99 euro. Wie verras jij met 24 leuke heren sokken uit de Jack & Jones adventskalender 2021?

Bekijk de Jack & Jones adventskalender op bol.com*

Wat zit er in de Jack & Jones adventskalender?

De Jack & Jones adventskalender bevat zowel neutrale kleuren als wat meer opvallende sokken met verschillende kleuren. Ook zijn er kerstsokken toegevoegd met kerstmannen, rendieren en zelfs flamingo’s. Hieronder vind je de complete inhoud.

Jack & Jones adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!