IKEA adventskalender 2021

De nieuwe IKEA adventskalender 2021 is eindelijk te koop. IKEA brengt ieder jaar een adventskalender op de markt waarmee het net even iets anders gaat dan bij veel andere adventskalenders. Een boekenkast of een tafel past tenslotte niet in een adventskalender, dus heeft IKEA ervoor gekozen om zijn adventskalender te vullen met bonbons. Daarnaast kom je in de chocolade adventskalender ook twee cadeaukaarten tegen met een minimale waarde van 5 euro per kaart. In dit artikel vertellen we je alles over de IKEA adventskalender 2021. In het kort kunnen we de IKEA adventskalender als volgt omschrijven:

IKEA adventskalender 2021
 • Leuke adventskalender met 24 heerlijke bonbons
 • Inclusief twee cadeaukaarten met een minimale waarde van in ieder geval 5 euro per stuk
 • Inhoud kan oplopen tot liefst 1.000 euro per kaart
 • De IKEA adventskalender 2021 kan dit jaar omgetoverd worden tot winterhuis

Wat is de IKEA adventskalender 2021?De IKEA adventskalender is ieder jaar één van de meest populaire adventskalenders die worden uitgebracht. Alhoewel de kalender er op het eerste oog vrij simpel uitziet, zorgt de inhoud ervoor dat de kalender erg voordelig is. Zo kom je iedere dag een overheerlijke bonbon tegen in de 2D-adventskalender. Je start dan ook op 1 december met het openen van een luikje en houdt dat ritme in totaal 24 dagen vol. Op kerstavond haal je uiteindelijk het laatste chocolaatje tevoorschijn. Daarnaast vind je in tussentijd oom twee cadeaukaarten. Daarover vertellen we je later meer.

Eerst nemen we je mee naar het design van de IKEA adventskalender 2021. Dit jaar is gekozen voor een uiterst kerstig design. Op de voorkant van de kalender tref je namelijk een besneeuwd huis en besneeuwde bomen aan. Hier en daar schaatsen er kleine kerstmannetjes op het ijs. In het design zitten 24 luikjes verstopt waarachter de overheerlijke bonbons verstopt zitten.

IKEA adventskalenders 2018 2019 2020 2021

Inhoud IKEA adventskalender 2021

De inhoud van de IKEA adventskalender bestaat eigenlijk uit twee delen. Hieronder vind je wat er allemaal in de IKEA adventskalender van 2021 zit:

 1. IKEA chocolade:
  Het eerste gedeelte van de IKEA adventskalender is de chocolade. Vanaf 1 december tref je iedere dag een chocolaatje in de kalender aan. Uiteraard mag je hierbij rekenen op de kwaliteit die IKEA overal bij levert. De praline en bonbons zijn dan ook van hoge kwaliteit. Omdat er iedere dag een andere smaak chocolade in de kalender zit, is de smaak iedere dag een verrassing.
 2. IKEA cadeaukaarten:
  Naast de chocolade is de IKEA adventskalender ieder jaar ook altijd in trek vanwege zijn cadeaukaarten. In de kalender zitten twee cadeaukaarten verstopt. De eerste vind je op 6 december en de tweede vind je op 24 december. De cadeaukaarten zijn zes maanden geldig en de waarde kan flink oplopen. De laagste waarde die je kunt treffen, is 5 euro per cadeaukaart. Die waarde kan echter oplopen tot liefst 1.000 euro. Daarnaast zijn er ook cadeaukaarten van 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro en 250 euro.
 3. IKEA app:
  De IKEA geeft ieder jaar een extra beleving aan zijn adventskalender door de kalender ook te koppelen aan een speciale app. Op die manier kun je de aftelkalender door middel van AR tot leven laten komen. De app bied je onder meer recepten, weetjes, spelletjes en leuke verhaaltjes.
 4. Ombouwen tot Zweeds winterhuis:
  Extra leuk is dat je deze adventskalender dit jaar voor het eerst kunt ombouwen tot een Zweeds winterhuis. Knutsel jouw eigen kersthuis in elkaar.
IKEA adventskalender 2021 foto

IKEA adventskalender prijs en korting

De IKEA adventskalender 2021 ligt op dit moment al in de schappen en wordt spoedig ook op de website verwacht om hem te kunnen personaliseren. De kalender wordt verkocht voor een bedrag van 12,99 euro. Rekening houdend met de inhoud van in ieder geval al 10 euro aan cadeaukaarten, is deze adventskalender ieder jaar erg voordelig.

Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op korting. Ben jij in het bezit van een IKEA Family pas dan bespaar je nog eens 2 euro extra. In dat geval kost de IKEA adventskalender dan ook maar 10,99 euro. Daarnaast worden de IKEA adventskalenders later in het jaar vaak met korting verkocht. Kalenders die dan nog niet verkocht zijn, komen voor zeer lage prijzen in de schappen terecht. Wacht echter niet te lang, want op=op. Voor wie haal jij dit jaar de IKEA adventskalender 2021?Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!