IKEA adventskalender 2020: Inhoud en prijs

IKEA adventskalender 2020 kopen? Deze aftelkalender lijkt opnieuw één van de meest populaire keuzes te worden om mee af te tellen naar de feestdagen. Ieder jaar is de adventskalender van IKEA een goede keuze om cadeau te doen, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hem gewoon voor jezelf te kopen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over zowel de adventskalender als de app. Want ondanks dat deze kalender nog geen tien euro kost, is hij ieder jaar één van onze favorieten.

Dat heeft alles te maken met het feit dat de IKEA adventskalender ieder jaar rijkelijk gevuld is. Iedere dag haal je een overheerlijke chocoladebonbon tevoorschijn, maar dat is niet het enige. Wie trouwt iedere dag een hokje openmaakt, kan namelijk ook leuke cadeaukaarten tevoorschijn halen. Ieder jaar zitten er twee cadeaukaarten in de kalender verstopt met een minimale waarde van 5 euro per stuk. Zo haal je dus altijd jouw aankoopbedrag terug.

Bekijk het assortiment op IKEA*

IKEA adventskalender 2020

Na al een aantal succesvolle jaren heeft IKEA ook besloten om in 2020 terug te keren met een gloednieuwe adventskalender. De kalender heeft opnieuw veel weg van die van vorig jaar. Deze kalenders zijn ieder jaar een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. In de adventskalender van IKEA vind je achter ieder deurtje een overheerlijke Belgische chocoladebonbon. Iedere dag mag je je verheugen op een nieuwe smaak. Zo zijn er bonbons met en zonder vulling en kun je rekenen op heel wat verschillende baksels.

Cadeaukaarten

Het allerleukste aan de adventskalender van IKEA, is dat er ieder jaar twee cadeaukaarten in zitten verstopt. De waarde daarvan is minimaal 5 euro, maar kan oplopen tot wel 1.000 euro. Heb jij verschillende items van de IKEA op jouw verlanglijstje staan? Mogelijk wordt de aanschaf daarvan ineens wel heel goedkoop. De actiekaarten geven je tenslotte korting op je aankopen. In de kalender van 2020 zitten de volgende actiekaarten:

  • 1 x 1.000 euro
  • 20 x 250 euro
  • 40 x 100 euro
  • 150 x 50 euro
  • 560 x 20 euro
  • 6.380 x 10 euro
  • 155.913 x 5 euro

Om erachter te komen hoe hoog het bedrag op jouw cadeaukaart is, dien je een bezoek te brengen aan een IKEA-vestiging bij jouw in de buurt. Daar kun je door middel van een scanner in de winkel de waarde op jouw actiekaart zien. Al vroeg in het aftelproces tref je de eerste cadeaukaart aan. Op 4 december zit namelijk al de eerste verstopt. Vanaf 6 december is de kaart zes maanden geldig. De volgende tref je op 24 december. Om vals spelen te voorkomen is die tweede actiekaart ook pas vanaf de dag voor Kerstmis geldig.

IKEA adventskalender app

IKEA zorgt er ieder jaar voor dat de adventskalender ook echt tot leven gebracht kan worden. Daarom werkt de de kalender ieder jaar samen met een bijbehorende app. Die applicatie is ieder jaar te downloaden voor zowel Android in Google Play als iOS in de App Store. Zodra de app van dit jaar online staat, vind je hier de links naar de app. Met de applicatie oontdek je geheime spelletjes, grappige animaties en kun je inspiratie opdoen om Kerstmis in stijl te vieren.

IKEA adventskalender 2020 kopen

IKEA adventskalender 2020 kopen? De kalender komt net als vorig jaar vanaf 1 oktober in de schappen te leggen van alle IKEA vestigingen in Nederland. Net als vorig jaar lijkt de verkoop te lopen tot begin december, maar dan wel alleen zolang de voorraad strekt. Wij raden je dan ook aan om er snel bij te zijn, want voor 12,99 euro vliegt deze kalender ook dit jaar weer over de toonbank. Daarbij krijg je de aankoopwaarde sowieso terug, want de cadeaukaarten herbergen al een waarde van minimaal 5 euro per stuk. Voor wie koop jij de IKEA adventskalender 2020?

Bekijk het assortiment op IKEA*

IKEA adventskalender jaren 2018 2019